Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrlo lako mozete razlikovati original od falsifikata. Ako vas ledja jos vise zabole, radi se o falsifikatu. Ako se pak ne dogodi APSOLUTNO NISTA, onda je original.
sa-x... koliko su vam platili ovi iz top-shop-a?
otidite u top shop, imaju iste proizvode kao kinezi, i na slovenskom jeziku imaju kosmodisk, kada ce njima kontrola?????? i koja je cena kod njih a koja kod kineza..
Ne kupujte slovenačko smeće. Sve dobro iz Slovenije je ustvari proizvedeno u Kini.
dobro rece neko jedan ne pomaze drugi ne odmaze! smece i jedno i drugo! cuj samo spin massager? koja ubleha! treba zaista uvesti akvizu porez na glupe i besmislene proizvode!
Pa gledajte kod kineza pishe NEW! Znaci da je to neki noviji model :D
ovo je rasizam, ostavite kineze na miru. Kinezisti prokleti :)
Nemam kosmodisk niti imam problema sa ledjima, ali samo gledanje reklame definitivno pomaze kod zatvora i niskog pritiska!
Bas mi ovo brezveze
ionako oba imaju isti \"placebo\" efekat
slika vam je strava :)
TREBA JEDAN ZA HASAGIĆA
Bolje kineski, nego janezovski!!!!! Kupujte Cosmodisc i mrzite Sloveniju! :D
daj ba moja baba ima orginal kosmodisk, ja gledao sta je i od cega je napravljen. obicni komad plastike koji moze jedino placebo efekat da stvori, al dosli kinezi pa se ova vanago iz top-shopa ukenjali jer ce im pare otet. proizvod za budale, nesto ala torabija.
-Zna li Bosanac nesto da kopira ovako nesto ,Da nepune kese Kinezima,cobani okrenite se malo.