Upute iz Top Shopa
2

Kako prepoznati originalne Kosmodisk proizvode

Sarajevo-x.com
Nakon što je naš portal objavio vijest o Kinezima koji su pokušali u BiH uvesti falsifikovane masažere Kosmodisk iz Top Shopa su se javili s porukama kupcima kako da razlikuju njihove originalne proizvode i da time sačuvaju svoj novac.

Jeftine kopije se nerijetko zamjenjuju za original. Kupovinom takvih proizvoda ne štedite novac, vrlo vjerovatno izlažete svoje zdravlje nepovoljnim uticajima, ili čak opasnostima, poručuju iz Top Shopa.

Falsifikovani Kosmodisk je napravljen od reciklirane plastike, koja je izuzetno opasna po zdravlje. Dakle, ne samo da sebi nećete priuštiti pomagalo za bolna leđa, već ćete se izložiti dodatnim opasnostima.

Falsifikat veoma jednostavno možete razlikovati od originalnog Kosmodiska: po boji, mirisu, trakicama, naziv proizvoda je pogrešno napisan, ali što je najvažnije – po materijalu od kojega je napravljen i koji može izazvati ozbiljne zdravstvene probleme. Napravljen je od plastike koja je na dodir kruta, gruba, te ima neugodan miris. Ne može se lagano savijati kao original, tako da puca već nakon par nošenja.

Jedini način da budete sigurni u kupovinu originalnog Kosmodisk proizvoda je da se obratite jednom od naših ovlaštenih prodajnih mjesta, da kupujete putem originalne internet stranice ili da nazovete direktno na broj telefona 033 721 032.

Samo Studio Moderna, Dormeo i Top Shop prodavnice, franšize, apoteke i drugi ovlašteni partneri Studio Moderne su ovlašteni prodavci originalnih Kosmodisk i Top Shop proizvoda. Autentični i originalni Kosmodisk proizvodi ne prodaju se na ulicama ili prodaji kućnog tipa.

Kosmodisk se proizvodi u Sloveniji, ne u Kini, tako da, ni u kojem slučaju, na originalnom proizvodu, niti na jednom mjestu, ne možete vidjeti "Made in China" ili slične oznake.

Kosmodisk je originalni slovenački proizvod napravljen od hirurškog granulata sa mnoštvom međunarodnih nagrada i odobrenja od strane vrhunskih zdravstvenih stručnjaka i ustanova.

Veoma je važno naglasiti da samo originalni Kosmodisk proizvodi imaju garantovanih 30 dana roka povrata novca. Kosmodisk proizvode kupujte samo putem ovlaštenih prodajnih puteva.

Budite posebno oprezni kada kupujete proizvode na internetu – posebno na aukcijskim stranicama – jer to je omiljeno mjesto za prodaju falsifikata, upozoravaju iz Top Shopa.