Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj pipo vec 15 godina pise da je dosao kraj R.Srpske
@dario sta li ti to buncas,pa ko sve zivo odbija primitivcu licemjerni?! Sta vi mislite da cete i dalje vuc za nos i drzat u AGONIJI cijelu drzavu i narod! DOLAZI KRAJ vasoj genocidnoj tvorevini i genocidnoj krvolocnoj manipulaciji nekoliko politickih lopova i neprijatelja drzave Bosne i Hercegovine,VRIJEME je da cio svijet zna ko ste i sta ste hinje krvolocne lopovske i na kakav perfidni al dobro kalkulisan nacin blokadom i svim mogucim manipulisanjem radili poslije zaustavljanja rata na unistenje BIH-e i pripremli odcjepljenje,al NECETE necete niste jos platili sta dugujete ko i vasa genocidna fasisticka srbija,sad ta srbija ima para da plati i vrati bar jedan dio(sve na svoje vrijeme)odstete na AGRESIJU i unistavanje infrastruktura drzave BIH-e,STA VI MISLITE nebeski narode???a da o pravdi i nepisem,svaoj vasoj zrtvi dugujete PRAVDU! BiH4EVER!
Ona se moze spasiti ako svaki od konstitutivnih naroda shvati da nije nadredjen ostalima. U protivnom ce opet biti krvi do koljena
@za Hrusto el Hrusto ti dobro objasni neku stvar al ti ko sva tvoja krvava bratija okreces krvave smrdljive opanke u svoje pleme divljaka. Vasi svjetci su krvolcni kacavenda,karadzic,mladic,milosevic,draskovic,seselj i svi koljaci i siledzije,to su vasi svjetci-junaci! BiH4EVER!
Sveti vracevi(doktori), su sveti Damjan i Kozma, poznati po tome sto su ljude lijecili besplatno, te tako postali sveti. Neznanje, pa da se oprosti.
Svi smo mi isti i u tome i jeste problem. Kako se vlasti ponasaju u zapadnoj Hercegovini i Mostaru prema Bosnjacima i Srbima, tako se istom mjerom vraca u Banja Luci i RS Bosnjacima i Hrvatima odnosno u Sarajevu, Zenici, Tuzli itd. Hrvatima i Srbima. BiH je u danasnjim (AVNOJ) granicama neodrziva i zato treba poceti razgovore o njenoj podjeli i raseljavanju/naseljavanju. Ja cu prvi dati svoju kucu u suncanom Stocu za jednu u Jablanici, Konjicu... Jer ovako se vise ne moze zivjeti. Za svoju djecu uopste ne vidim nikakvu perspektivu ukoliko nastavimo sa ovim natezanjem. I vjeruj da nisam jedini koji ovako misli. Nadati se je da ce doci pametnije, civilizovanije i kulturnije generacije, koje ce mozda opet, iz nekih nama trenutno neshvatljivih razloga, zeljeti zivjeti zajedno ili jedni uz druge.
@LATAS: \' totalna klerikalizacija bošnjačkog elementa \'. Klerikalizacija svakako, a da li totalna ? A ne bi trebalo da zaboraviš stanje u \' ONOM \' entitetu gdje malte-ne svaka trafo stanica ima svoju krsnu slavu, gdje se regionalna bolnica zove \' Sveti Vračevi \' ( da su barem \' Sveti Bolničari \' ili \' Sveti Ginekolozi \', ili ...... ), gdje Baba Stana od Brčkog trokrstom rastjeruje čini u VRS i.t.d. i.t.d. A interesantno je da se za prava tako srčano bore oni što su ( kad su mogli ) uskraćivali drugima.
Pipo, ti si bolesnik i fataj se sarenih boba, nije ti opet dobro. Stobom ne vodim dijalog i ovo je samo date odhebbem lagano. o srbima imam jednako lose misljenje ali iz perioda prije i u toku rata. danas ste vi \"srbi\" dakle, ako hocete da vam se ne dese stavri kao njima, morate poraditi na sebi. Pod hitno!!!
@joj dario srbine ma nemoj sad pocet pisat o ugrozavanju hrvata u Bosni i Hercegovini,mislis sada zavadit Bosnjaka i Hrvate hinjo da bi Ti genocidni fasisto dobio najdeblji dio! BiH4EVER!
pardon,... \"racunica\" visenacionalnu drzavu kakva je BiH se moze praviti samo na nacin da se svi uzajamno uvazavaju i jedni druge u nevolji potpomazau. kod nas je to dijametralno suprotno. bosnjaci bi drzavu sa druga dva naroda koje mrze do kosti. pustite sad onu pricu kako svi vi imate nekog \"jarana\" srbina ili hrvata koji vam samo po vama znanoj logici daje za pravo da mrzite i negirate sve one ostale. ne ide to tako nismo djeca. rat je bio zlocini su se desili svi to znamo ali ako cemo praviti zajednicku drzavu onda mrznja prema sugradjanima druge vjere nikako ne ide jedno sdrugim. znaci,.... ILI,... ILI??? Nema tu sredine. bosnjaci kao prvo trebaju biti posteni sami prema sebi i odluciti jesu li spremni za takvo jedno odricanje, da oproste i zaborave i pokusaju sa nama nemuslimanima zivjeti kao sa bracom (sto zapravo mi i jesmo).
Savjetujem da svaki Patriot treba procitat knjige od Ruzmira Mahmutcehajica\" pa gdje oni bili! BiH4EVER!
AFERIM mladi u Stocu!!!!Ma genijalni ste u svemu!Cvaka cast organizatorima i ucesnicima!!!!! ODBRANIT nasu zemlju pradjedova neg sta!!!!! BiH4EVER!
latas, vrlo mudro napisano svaka cast. imamo slicna ili identicna razmisljanja kad je ova tema u pitanju. sa bosnjacima se posljednjih godina desavaju cudne stvari. dali je to PTSP ili naprosto iz njih izvire ona njihova prava priroda nisam siguran, samo njihov odnos prema okruzenju i onim skojima zive i sa kojima bi deklarativno da prave zajednicku drzavu nije ama bas nimalo ljudski da ne kazem fer. znamo svi koliko su oni opsjednuti srbima i koliko ih mrze ali se pokazuje u zadnje vrijeme da zapravo jos vise mrze hrvate. necu podsjecati koliko su im hrvati valjali u zivotu i koliko su bili a i sada su oslonjeni na njih a oni i dalje tjeraju neki inat. njihov odnos prema federalnoj braci govori vise od rijeci kakve su zapravo namjere bosnjacke, muslimanske bosanske ili cije vec strane. da ne duljim vise, slabo su oni to nesto izracunali. mislim da im je racica totalno pogresna.
kako je odbraniti od branitelja lige vladara1990. in @latas veritas
Latas @ Srbin sam, ali vidim da si realn čovjek, bilo bi stvarno mnogo bolje kad bi svi pokazali mrvu tolerancije i uvažavanja jedni za druge. Ja bi kod Srba recimo zaokružijo (srbijanizacij, gnušanje prema svemu što je Bošnjačko (Bosansko), mitološko predstavljanje istorije, slavljenje ratnih zločinaca i zločina ...