Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On uporno hoce da Bosnjake stavi kao manjinu...
Izgleda da je najveća Alijina greška što je vjerovao da je međunarodna zajednica suštinski dobronamjerna te da su im svete ljudske i građanske vrijednosti kao i vladavina zakona. Ispada da bi daleko bolje prošli i bili poštovaniji da smo ignorisali MZ i počinili genocide i etnička čišćenja.
Da je neko nasim pradjedovima partizanima, koji su do koljena zgazili fasisticku nacisticku Njemacku (Treci rajh), rekao da ce za samo 50 godina doci Njemac, koji se na njemackoj televiziji dovodi u vezu sa podrskom nacistickom pilotu, te da ce takav biti vladar/kralj Bosne i koji ce sam odlucivat o promjeni ustava i zakona, mislim da bi se nasi pradjedovi sami ubili istim oruzjem kojim su gazili njemacke naciste.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Šta ima tu čudno? Politika evrope u čitavoj evropi je muslimani mogu tu da žive i rade ali politički faktor plus većina u jednoj evropskoj zemlji ne može . Moraju kršćani da muslimane nadglasavaju.
Nikako sebi postaviti pitanje, a možda mi polazimo od pogrešnih pretpostavki i stoga dolazimo do pogrešnih zaključaka.
Šmit dokinuo i ono malo demokratije
I ove nase tzv građanske partije huškaju ovog fasistu da uvede ovakav nedemokratski zakon samo da bi 4 god jahali u vlasti. Pu sjeme vam se zatrlo, nikad vise glasat za vas, rado cu na ulicu da vas poskidamo
Jedini politički pluralizam postoji na teritorijama gdje su većina Bošnjaci. I Šmit ih zbog toga kažnjava. Time etničko čiščenje, zločine, grobnice čini korisnim, opravdanim...
Nismo trebali stati pa nek nas bombarduju. Ali nije to rahmetlija tada mogao znati...
pa ovo je pravedno,dosta majorizacije hrvata,sada se okrenuti izgradnje nase drge i voljene B i HERCEGOVINE
Hrvati su svojim presudnim glasom omogućili nezavisnost BIH na referendumu, prvi su je oružjem organizirano branili od Miloševića i porazili ga završnim operacijama HV-a. I ovaj put će Hrvati federalzmom spasiti BIH od srpskog separatizma i bošnjačkog unitarizma.
Hrvati imaju vodju, lidera koji nije prodao svoj narod
Kako to da niti jedna odlucka Inzka nije nikad okrznula SDA?
Jbg.. Orden Starčevića ne dijeli džaba sa Kordićem,dakle na istoj su strani,jedan presuđebi ratni zločinac a drugi štovatelj UZP-a...
E za to se dobije odlikovanje A.Starcevica.
Samo na ulice i ponoviti izbore.....
to je isto kao kada bi pitali NATO kako to da ne daju nikakve sankcije ukrajincima
SCHMITLER RAUS!!!!!
Ovaj ga samo šilji u Sarajevu.. Haj malo šaraj kralju..