Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali prije svega nastaju uz stelu
Sto posto si u pravu kakvi gusteri upadaju u vojsku a kakve momke odbijaju to ie smijesno, a za ove oficire 100 % tvrdim da bez stele nema nista bas kao ni za muriju
@mrAdiI pedofilu krezavi!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
haha kod mene komsija postao uz 15.000, Ajde palite, retardi ne zivimo na marsu, znamo ko i kako upada u vojsku!
ni za prasinarq vise ne moze 10 milja
@mrAdiI pedofilu krezavi!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
ma brate armija nam je ko beton vojnik 150 cm visine i 40 kg sa ful opremom,a policija jos gora, zato je stela tu da ti isti nehljebovići prolaze bez problema...
Mora neko i tenkista biti, nemoj tako :)
jarane ove slike koda su iz 1950 kako je to kod nas sve staromodno
Jbt teža je obuka bila za omladince poslije prve godine fakulteta krajem 70.-ih i početkom 80.-ih u Kalinoviku i Lukavici! Ovo izgleda k'o nekad skup izviđača!
ja mislio trče s nekom vodovodnom cijevi da je zamjene, a oni s nekim bukvinim trupcem, i to u patika lakoj espadrili konjici.
Ja kad vidim da zena hoce da bude oficir bubreg mi hoce da crkne
Toliko su ih vjezbe dovele do ruba snage, da je mlada dama na 15 slici ipak nasla vremena, snage i volje nasminkati se ujutro - i to komplet, puder, bronzer, sjenilo, tus, maskara 😂
Zene i vojska.. to je ko drveni sporet 😂
@kasnimiplata sreco da si na rubu snaga, na sminku ne bi ni mislila. Nema to veze da li to volis ili ne. @&It;!-- ne slazem se, u danasnje vrijeme kad pojedini muskici mrdaju guzicom vise nego ja, nema bitne razlike medju spolovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jednom ce se snimati dokumentarac o korupciji u Bosni i Hercegovini, koja je zadesila njene gradjane u prvih 150 godina poslije rata.
Hahaha.. crtani film Ukinuti 'profesionalnu' vojsku i uvesti vojni rok 6-9 mjeseci za sve zdravstveno sposobne muskarce i to ke to.. Ovi su profesionalni amateri, samo im je plata profesionalna
Slika 15 ? Kakva je ovo vojska neobrijana? hahahahahaha Sega,sala,humor...
Ovo nije vojska druže, lijepo ti piše u tekstu da je u pitanju testiranje, dakle ovo na slikama su civili, a ne vojne osobe.
Ne daj ti bože da te ovi brane u slučaju rata , odma popij cijanid da se ne patiš.
Ovaj u kopackama primljen 100% -)
Za ove gluposti ljudi u BiH plaćaju porez? Pametnije im je nek se bave nečim produktivnim i skinu se napaćenom narodu sa grbače.
ovo nije vidjelo vojske..
Jesu ovo oni othranjeni na kriskama eurokrema?
Slika broj 10. - vjezba zvana "Hadialagic". -II- 14. - vjezba zvana "Podigni tabut". -II- 16. - vjezba zvana "Obuci patike za rukomet".