Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo monstrumi vole i poštuju ovog monstruma
Obnoviće mu kapelu za 100 godina pod motom multietničnosti 😭
Papak rumenko, zločinačko smeće, a uskoro će i postati nečija zatvorska kuja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kukavica koja se poslije rata sakrivala kao kakva pi*da.
A fol im heroj ko pacov se krio
Admini brisu komentare ljudi koji odgovaraju svima onima koji podrzavaju koljace, silovatelje, ubice nase dkece, a njihove komentare ostavljaju, jadno, gadno, odvratno i po tome se da zakljuciti da i Admini ocito podrzavaju ovog sotonu.
krkan seljacki usranih gaća
zasto muslimani preuvelicavaju svoje zrtve u ratu ....to je nepotrebno . bio je rat , bili ste slabi i neorganizovani i i izgubili ste rat. zrve su bile na obje strane , a na vasoj znatno vece.dok su vasi preci ubijali za racun turaka , austrijanaci i hitlera, srvi su ginuli i nisu kukali.tako je u zivotu , sve se okkrece.
Nasi vasi, da Bog sacuva vam je prica ali zanimljivo, svima vama srbima je prica ista, nisu ovi nasi kako vi to nazivate ubijali vase civile, silovali, klali, ubijači snajperima vasu djecu, pduvijek se ratovalo, a u tim ratovima ratovala je vojska, to je ogromna razlika vas, vi koljete djecu, silujete zene, ubijate civile i u tome uzivate i svi to podrzavate e to se zove, sve bi ste vi opet, zato i jeste nepovjerenje prema vama. ;)
Prosvijetli ih ti junacino
Mame ti se na.... prasac crveni nadam se da ces mjenjati pelene jos 50 godina . Da budes ziv da vidis nestanak zla koje si ostavio.
ZNAS ONO KAO U FILMOVIMA KAD SEKU MOZAK DIVLJACIMA , SERIJSKIM UBICAMA .
SAD CES VIDETI KAKO SE RAZVLACI PAMET
Zlotvor u pelenama
Al on je i dan danas uzor srbima i ostat ce im tako zauvjek
Tuci po velusicima tamo nema srpskog zivlja ma jel pampers djeneralu trebal pelena djeneralu samo reci da ti srpsko zivlje nosi pampersa ahahah
Ako Bošnjački lider bakir ne smatra da je suditi Srbiji za UZP u BiH bitno, zašto bi i sud u Hagu smatrao da je osuditi Mladića za genocid bitno.
DA SAM SRPSKI BOT NA KLIXU , ZAPITAO BIH SE KOLIKA SAM BUDALA STO PODRZAVAM OSUDJENOG RATNOG ZLOCINCA . A PITATE LI SE VI ???
Umiro polako generale
Za 50 godina ima srbi da mu nosaju kosti od crkve do crkve....
Srpski generali su svi isti. Najviše štete su nanijeli svom narodu, htjeli priznati ili ne.
Ovaj čovjek je potuno lud bio. On se borio protiv Turaka kaže... Kakav je to slom mozga kada ti ovakav jedan ludjak bude general i to još heroj? On ne samo da je zločinac nego je bio i loš vojnik. Sa onolikom prednošću, niu uspijeli slomiti BiH armiju... Sramota moj Sratko Smradiću. Fuj!
Potpisujem. General koji nije uradio nijedan zadatak sa kojim bi se neko ponosio. Ostavio je mrlju genocida trajno svome narodu. Promašaj od vojnika.