Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bihacu, Kladusi, i okolini ima preko 10 000 migranata.. Najvise ih je po kucama. Napadaju cure, skoro svakodnevno, a ne izvjestava se ni deseti dio od toga. Upadaju u vikendice, cak i kuce gdje ljudi zive, pogotovo kad vide starije ljude, a vecina je takvih, jer su mladi otisli.Ovo je gore, nego u ratu.
Uzas.. A zasto se to sve krije, zasto se o tome ne pise??
@gooUser1570737969 Napadaju one sto vriscu "Napadni me migrante"
Za koju deceniju ce SDA bolidi govoriti kako su oduvjek bili tamnoputi i pricali arapski jezik.
imam ja rjesenje za ovu krizu,kad vec nedaju migrantima da idu za njemacku vi krajisnici idite za njemacku,tako itako imate rvaske putovnice pa mozete slobodno na zapad,a neka migranti ostanu i nek zive u krajini.sa njihovim natalitetom za dvadeset godina bice vecina u bih.
Treba ih vratiti tamo odajkle su ušli u BiH (Srbija).
Ma kakvi papiri njima to ne treba oni mogu šta hoče. Čak im i inspekcija nesmije doči,strogo zabranjeno.
Našim dragim vođama je jesino bitno prepucavat se oko nacionalizma jer od njega žive,uzimat masne pače a za ostalo ma zaboli ih ona stvar.
Clanak vam je u stilu reportaze National Geographic. Krajsnike prestavljate kao domorodce a migrante kao kakve nasukane kolonizatore. Cujem da se Sarajke masovno udaju za Arape i Turke.
Nista nam ne preostaje,nego podic 505 buzimsku na noge,i satrat Azijatsku bagru,da vratimo krajini stari sjaj.
Nebi migranti bili problem da imamo državu što je država
ahaha... pa zna se da je sezona parenja migranata i lokalaca odavno otvorena... nije lako ljudima tamo ..
SAD ZNATE KAKO JE NJEMCIMA I EVROPLJANA S'NAMA BILO!!!
Oni respektuju samo ono što je bolje nego u njihovim zemljama. U Kabulu je možda bolja situacija nego u Bihaću.
Šutnja SDA i Bakira je takva da bi svi Bošnjaci trebali vrisnuti! Kao u šahu, treba vidjeti dva, tri poteza unaprijed ukoliko želiš izbjeći mat. Šta je ovo? SDA se ne sekira, poneka izjava kako migranata ima par stotina i kako samo prolaze. Istina je da ih ima desetine hiljada, da stižu novi, da su im cilj Bošnjaci i da dalje neće moći!
Najveći broj komentara pokazuje koliko smo mi Bošnjaci nezreo narod. Glupi, pseudoduhoviti komentari na račun Bihaća i Bišćanki. Realno, postoji opasnost da se svi većinski Bošnjački gradovi pretvore u Bihać, odnosno logor. Time bi se znatno olakšao posao onima koji žele podjelu BiH na bošnjačko-muslimanski-arapski- migrantski dio i hrvatski i srpski!
Lopate im u ruke i nek kopaju cestu za Neum,ako neće vratite ih odakle su došli mnogi su tu ,a države im nisu u ratu i bogatiji su od nas.
Kakvi ba migranti, zar ne vidite te doktore i inzinjere koji su dosli na postdiplomski studij
Za godinu dana postali 10% stanovništva Bihaća,za par godina će Bošnjaci biti manjina a gore će proglasiti SAO krajinu ( Sirijska autonomna oblast Krajina)