Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U cemu je problem sa drzavom Hrvatskom? Konstantno se kace za susjedske zemlje. Vjerujem da ce jednog dana kada BiH krene sa otvaranjem poglavlja za ulaz u EU, da nas koce na sve moguce nacine. Ne znam ni za jedan drugi primjer gdje susjedna zemlja ovoliko gura nos u unutrasnja pitanja kao sto HR radi sa BiH.
Dayton si čula za to dayton srce moje
@3eger Zar u Dejtonu pise da se HR treba ponasati kao da je BiH njena prcija, u kojoj treba oduzeti pravo glasa svima koji se ne izjasnjavaju kao Hrvati?
Europljani ce napokon shvatiti kakvi su primitivci Hrvati iz HDZ...nazalost po normalne Hrvate...
Ona zastupnica iz Hrvatske, otkad je to Mostar u Hrvatskoj? Ona možda samo tamo živi i podriva zemlju u kojoj se rodila! Nikad ti nećeš biti prava Hrvatica, znaš kol0ko te vole pravi Hrvati? K'o Bajro mater...otprilike kol'ko pravi Bosanci vole Sanđaklije!
SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticamai posebno, ponavljam POSEBNO hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Ma pustite je neka prica ko da to neko slusa, zena ne zna sta ce sa svojim zivotom
@boski Reko sam da sami protiv sebe idete sa tim ponasanjem unazadujete sebe i sve oko sebe. Zdravo
Nadigle su ustase gdje god mogu, al slabo do koga dopiru. Baterije pri kraju, a nista nisu postigli. Kada lazima i maloumnom bajkama misle pridobiti bitne persone u EU politici kao da se obracaju klasicni kockoglavim HDZ glasacima. lol
Vidimo da su diplomatija i prostitucija uvijek isle zajedno.
Ima jedna epizoda Prijatelja, kad se Monika posvadja sa Rosom ili s kim vec i demonstrativno napusti sobu, zalupi vratima i sekund poslije se vrati i kaze :" Ovo je moj stan". Tako i ove dvije gospodje. Organizuju tribinu, pozovu goste i kad provale da niko nece da slusa njihove gluposti, napuste prostoriju. Kakav sitcom. On je nista za ove dvije...
"Izvjestilac EP za BiH Cristian Dan Preda oštro je reagovao na istupe poslanice Tomašić upitavši je sa koliko je uopće političara iz BiH razgovarala o procesu EU integracija, te dodao da je njena poslanička grupa (ECR) ta koja zapravo ne želi vidjeti BiH u EU." Gospodinu Predi sasvim jasno o čemu se tu radi.Bravo.
Nije sala da njeno porijeklo seze iz 12-og i 13 vijeka i dokle sezu granice Hrvatske, sto je tim nedvosmisleno otkrila dokle su na snazi teritorijalne pretenzije Hrvatskog vodjstva predvodjenog HDZ-om Hrvatske i HDZ-om BiH prema BiH. Pa ako je to tako onda imaju sudovi i neka Hrvatska posteno pokrene sudski proces o povratku tih tolikih teritorija, a onda bi i mnogi narodi pa i americki indijanci imali ista prava da isele sve doseljenike i vrate istoriju.
Muslimani bosnjaci kako god su najvece fašiste u europi
Bog te ne hebo sta vi mislite da ce te izbrisat rijec hrvat iz bejha alo indijanci svoju djecu mucite radi toga i stvarate probleme i njihovoj djeci
Turci su pogan koja nema povijest,malo je jedna srebrenica.
Balijski nakot, Invalid nacija, to jest poturcena skupina Hrvata i Srba, nasla se pametovat Hrvatima. Bez i jedne medalje na Ljetnim OI. Bez i jedne medalje na Zimskim OI. Bez i jednog uspjeha u koletkivnim sportovima: NOGOMETU, KOSARCI, RUKOMETU, VATERPOLU, ODBOJCI, TENISU BEZ I JEDNOG POZNATOG ZNANSTVENIKA, UMJETNIKA U SVIJETU. MAKSIMALAN DOMET: NARGILA, ŠIŠA, SADAKA.
ti si za ludnice
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
FFuuuuujjjjj
Dozivio sam transfer Blama sa velikim B...stid me je sto je porjeklom iz iste zemlje i sto govori istil jezikom. Kakva amaterska provala, kao da je na samitu benziskih pumpi Zovko a ne u EU parlamentu. Kako im je samo sramotno Christian Preda (rumunski profesor) ocitao lekciju. Zeljana Zovko misli da ima neki uticaj tamo, sve ove zemlje koje su usle poslije 2004. Se slusaju i uvazavaju u EU parlamentu isto koliko i ja sam.
Ovo kmecanje adezea postaje pateticno