Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SHOW ZA SRPSKU NEJAC 😂 Nepaju za kifle ono bi se osvajalo, od proizvodnje imaju stocnu hranu
Apsurd. Pa Republika Srpska je u celosti, suštini i pojedinostima plod samoopredeljenja. Srbi su '92. rekli da neće živeti u Republici BIH nego u Republici Srpskoj. Republika BIH je ukinuta i Srbi danas žive u Republici Srpskoj. Šta je to ako nije samoopredeljenje? Odustati od samoopredeljenja znači ukinuti Republiku Srpsku, a ona meni liči na neukinutu trenutno.
Bulevar malo mijenja teze. Srbi nisu zeljeli BiH pa su je nazivali 90ih bivsa BiH, a Sarajevo su nazivali bivsim glavnim gradom bivse BiH. Srbi su i danas u BiH, glavni grad je i dalje Sarajevo, a u skupstini RS imamo i grb BiH :) :) :) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo se popišati i nasmijati na njihove "inicijative" , bile sa ili bez "prava na samoopredjeljenje". Oni nisu nikakva strana u nikakvim pregovorima. Samoinicijativno umišljaju i izmišljaju stranu i pregovore, nebitni su.
Ali krezavi SDA tallibani stalno, već decenijama, obećavaju, a nikako da ukinu Prelepu i Večnu Republiku Srpsku, zar ne? Nemojte taj "detalj" da ne vidimo. 😂
Da im nije bilo amerike ne bi bilo ni RS jer su zaustavili ofanzivu 1995
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konstitutivnih naroda nema, postoje samo ravnopravni gradjani Bosne i Hercegovine sa istim pravima na svakoj stopi ove zemlje.
Kako će BH entitet biti ugovorna strana kad je nastao tek nakon potpisa, a još ugovor potpisao Milošević a ne Karadžić?
Ma oni ne znaju više gdje udaraju! To je narod koji ce se medzusobno poklati
@bullevarognja Istins da i dalje u BiH zive a dobili neko drugo ime nista drugo,ali BiH je drzava u kojoj zive a oni nisu htjeli u BiH tako je ispravno
ratna odsteta... ni manje ni vise
ehehe pišaju po Srbijancima iz zabave
Kaže Karadžić i mi smo Bošnjaci. Slušajte srbadio šta je Karadžić rekao i tako da se osjećate. Bošnjaci u zemlji Bosni i Hercegovini. Svoj na svome.
Srbi traže odcjepljenje od BiH, a Bakir ugovara autoput Beograd-Sarajevo i to preko Pala.
Zasto bi se odvajali kad uzimas iz budzeta BiH a Srbija gradi aerodrome,skole itd. WIN WIN situacija
Sirotinja
Ovi pravoslavni bosnjaci stvarno ne znaju dje udaraju, svaki dan druga prica.
Ubi ih Mile u pojam😂😂
Smijesno je, zasto se polemika dize oko necega sto smisla nema
Ja ne vjerujem da vi znate šta znači riječ "stihijski".
show za srpsku sirotinju, najsiromasniju regiju balkana