Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
0 nocenja prijavljeno.. Milion pomoci.. Ima smisla
Kuores 5000 stanovnika, 700 hiljada pomoci..
Fadile, jesi ti ovo aminovo?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U Krajinu opet ni marka !? Ne dajte, majku vam je3em onu lopovsku, ne dajte !! Kad vam je trebalo državu odbraniti onda smo valjali. Kad smo vam pola Bosne oslobodili, dobri bili. U pravu je Fikret bio, od vas se treba odvojiti, majku vam lopovsku. Samo je trebao sačekati da rat stane, pa onda pokrenuti sve.
Bužim 400.000km
@SilenceDoogood Bihać 230.000 KM, Velika Kladusa 50.000 KM. Pise na slikama, samo pogledaj prije pricanja prvo..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je Vlada! Bgm većina Bošnjaci... HDZ radi kako inače radi.. problem su ovi uhljebi i nesposobnjakovići! Edita Dzapo Amir Zukic Šemsudin Delic Josip Martic Zlatan Vujanovic Zara Dujmovic Vjekoslav Mandic Salko Bukvarevic Edin Ramic Vesko Drljaca Denis Lasic Nermin Dzindic Jelka Milicevic Mato Jozic Aljosa Čampara
Ti si sposoban samo ovdje da prokomentarises i progooglas im imena. Glupane nisu svi isti
Otjerajte Fodila i SDA, u letu.
@Ravija ukletu SDA 🤮
Nema ovdje zivota ni za 80 godina, privatnik sam i ne radim kako je dosla ova ajmo reci “pandemija”, ali ovo sto rade u vrhu iz dana u dan pokazuje koliko je licni interes i stranacka podobnost bitna.. Lijepa Njemacka i Austirja, cim ovo prodje ljudi gledajte da sto prije se maknete iz ovog “broda” koji je davno potonuo.. :/
Kod nas ništa ne može biti normalno
Kriteriji za raspodjelu sredstava kantonima ste primjenjivali po svakoj tezi podinačno, zatim neustavan naziv Kantona 10 i to sve pod okriljem Vlade FBiH. Impresivno, zaista impresivno...
Eh to su mozgovi u BiH, sabrat 2+2 je nepoznaniva, ali šta drugo očekivat, ipak narod im daje glas i glasa za nesposobne i one koji nemaju ni viziju ni pamet. Kakav narod takva i vlast mene je sramota ko nas vodi i predstavlja
Radi se o tome da se u mjestima gdje nema sada ništa napravi nešto - neki smještaj, neka osnovna mogućnost zbrinjavanja srednje i lakše bolesnih da nemora svatko ići u urbani centar. Ili to ili da se svakoga bolesnog od korone iz svakog sela vozi u Tuzlu i Sarajevo koji bi po stanovništvu dobili najviše para.
s obzirom da se Automatic3 OPET nije javio , evo ja doticnog opet citiram: "SDA i Fadil Novalic, premijer Federacije su najzasluzniji sto su donesene ovako adekvatne, planske i striktne naredbe, preporuke i ekonomske mjere za suzbijanja pandemije Coronavirusa To je za svaku pohvalu i podrsku. Krivo srbobalijasiima, komunjarama i crvenim kmerima sto Fadil Novalic pravi velike rezultate po svim pitanjima."
@GrgaXXL nastavak citata: "Statistika je neumoljiva te vas to ubii komunjare zaostale.Velika podrska za Fadila Novalica i Vladu Federacije,da jos vise urade za gradjane i institucije." ZAKLJUCAK : sa ovakvim premijerima i njihovim glasacima nama ne treba Covid19.
Napada hdz jer nesmje sda hahahahahaha
Teret pandemije ćemo podnijeti svi jednako tako što će se smanjiti plate učiteljima 10-20% i dati ih gazdama u Širokom.
Pare dijelit kantonima a ne Opstinama ,
Ovo je za HAGA!
Mnogo ste se ugledali na flop pasaluk Srbiju. Oni ni vojsku ne salju u gradove gdje je oporba na vlasti, a ovi pare ne daju. Ludjaci.
Novi Travnik 1 200 000
nema na kupresu ni 1000 ljudi