Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte samo sta imaju direktori u ovim bolnicama i ljudi koji sa njima rade na nabavci... I vidjet ćete gdje je velik dio novca otišao
Ma nevjerovatn da i klix napisa nesto pozitivno! A nisi spomenuo klixe da se KCUS Sarajevo odrekao novca kojeg je Federacija zelila poslati KCUS-u Sarajevo, u korist KCUS-a Tuzla. Niti pises o dobroj saradnji ova 2 KCUS-a.
hahahaha cuj sanirali dug... Pa bokte j...o vise jel ima i jedno drzavno preduzece da nesto ne duguje ?!?!! MRS MRS MRS MRS MRS MRS MRS!!!! SAMO ICI NA UKIDANJE PDV-A I NEMA TRECE!!! SVI GRADJANI BIH ZAHTJEVAJU UKIDANJE PDV-A I TO HOCEMO PODHITNO DA SE URADI !!! PODHITNO JESTE LI CULI SMRADOVI?!
Onda ce opet kukat kako nema testova..
A zašto niko ne odgovara za taj dug koji se krpi u pandemiji? U privatnoj firmi bi za pet miliona, 55 direktora letilo sa posla dok se ne bi našao sposoban. Banovićki diktator je to razvaljivao od dana kada su poslali ološ da zapali zgrado Soda So 2014, ! Niti je odgovarao za kriminal,ucjene niti za dugove koje je napravio da bi finansirao prvo svoju struju u SDA pa onda privatnu stranku PDA.
Dobiju novac za borbu protiv pandemije oni rjesavaju dugove. Nidje veze
G.Jusufovic je za pohvalu. Ali jeli je moguce da se radi tender za javne nabavke zastitne medicinske opreme npr. rukavica,ili bilo cega naj osnovnijeg od zastite medicinske?. Kada znanmo koje donacije tonama i tonama su dodjeljene FBH u protekle sve ove mjesece kao pomoc i podrska u probi protiv pandemije. Jel moguce da toga nedostaje.?
i gle slucajnosti odjednom direktor Vahid kandidat SDA za gradonacelnika Tuzla? (preko Bjedica Sejde i ostalog olosa kojeg kups za sitne pare) A mi djeci za ljekove i operacije skupljamo .... haram vam bilo a onaj na Kovacima nadam se da mu Allah sudi za sve sto je zakuhao i ostavio iza sebe ovako pogano i prokleto!
@gooUser1587499464 Ne branim SDA i neka je svako kritikuje, neka nam bude bolje sa novim strankama ali ne mogu se oteti dojmu da sam ti prosao kroz komentare i vidim samo negativne komentare prema Bosnjacima i Muslimanima a u isto vrijeme hvalis Vucica i Dodika. Cisto da se covjek zapita jesi li ti jos jedan "komsija" koji se predstavlja kao Bosnjak.
@100200300400100 Evo upravo i ja sam to uradio, i reci gdje je covjek sta slagao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sanurali dugove prema Direktoru u njegovo svalerki.