Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla i Tuzlaci su vec odavno izgubilu prava u svome gradu dolaskom Podrinjaca koje su svi na TK sirokih ruku docekali. Danas ti podrinjci su napravili sistem da oni uvijek imaju prednost prilikom zaposljavanja cime su Tuzlaci i gradjani TK u svome gradu i Kantonu izgubili sva svoja prava i vecunom emigriraju u EU. Nesto tipa kao Palestina i Izrael
HAHAHA. Kakva provala. Vi primili podrinjce. Pa bolan oni su kupovali od vas zemlju jer su mogli za marku vas kupiti koliko ste zeljni para. Sutite i poklopite se. Ljudi su u svemu bolji od vas tzv. tuzlaka ili brdskih papcica. Sutite. Eto ide Naser Oric s Kabilovicem. Koliko mrzite podrinjce hahah
Treba ukinuti praksu da covjek na funkciji moze biti duze od 2 mandata,to se odnosi i na nacelnike
JARANE, OVO SU NACIONALISTI UKINULI, A SDP PODRŽAO - SADA VLADAJU BESKONAČNO UMJESTO DA PAUZIRAJU MAKAR JEDAN MANDAT
Nema nacionalizma, nema separatizma, nema fašizma, nema sda,hdz-a,, ... i ostalih go..na da nam zagorcavaju zivot. zato Vas lijepo molim da ODJEBETE IZ TUZLE tamo odakle ste došli.
Kim Yong Un Gradjevinski je izgubio vezu. U slucaju da dobije jos jedan mandat, prodace i zadnji m2 zemljista u posjedu grada, bez ijedne izgradjene nove putne komunikacije. Produzetak juzne magistrale prema Slavinovicima je misaona imenica. Od Dubrava do Beca, potrebno je sat vremena. Od Slavinovica do nepostojeceg stadiona Tusanj, u saobracajnoj spici, 20 minuta.
Ta trasa je i sad prazna od Hametove pijace do Smin hana i to je federalni put a ne općinski.
Imate selo Bijela u Distriktu. Sami Hrvati a otislo 90% stanovnika. Nema Bosnjaka nigdje u blizini. Bjeze od bijede na zapad. Posto imaju putovnicu mogu raditi u citavoj EU.To je razlog.
Zar kod komunjara i socijalista može biti problema
moze, kad na scenu dodju etnonacionalisti i klerofasisti, pa hoce da vedre i oblace.
Bosnjacka,ucjenjivacka politika pod izgovorom gradjanske drzave,u mjesnim zajednicama koje okruzuju Tuzlu a naseljeni su Hrvatima kao sto su Ljubace,Husino,Par Selo,Grabovica,Breske dr. pobjedjuje HDZ i bosnjacka vecina iz grad pod pseudo gradjanskim principom ne da da se oforme savjeti mjesnih zajednica jer su Hrvati
Sta ce uopste stranke u mjesnim zajednicama. I sta eto da su iz hdz u vijecima mjesnih zajednica sta imaju od tog. Prave problem gdje ga nema
A sto autor teksta nigdje ne spomenu čija je većina na vlasti u Tuzli i iz koje je partije gradonacelnik Tuzle? A pored Fadilovog imena, kad god se objavi neki tekst, ide ovakva ili slična recenica - "covjek kojem se sudi za aferu Respiratori".
Kaze Covic da vas u Tuzli nema da ne postojite. Pogledajte u ogledalo jeste li tu. Ako vas nema idite u Posusje tamo cete se vidjeti u ogledalu.
U par selu mozda zivi 2 porodice
ima i mladji posalji sestru
Pa Zoki vam je uvrstio konstitutivnost u vijecu evrope neki dan. Zar vam nisu tim svi zivorni problemi rijeseni?
Jel moguce da opet ovim iz HDZ-a nesto smeta? Nikada Tuzlu necete podijeliti na dva dijela, nikada necete dobiti opstinu Husino. Sva svoja prava i interese ostvarujte putem nadleznih sluzbi Grada Tuzla, bas kao i svi ostali gradjani i gradjanke.
Opština Husino??
Odose ljudi...nema ljudi...nema ni zivota....