Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas ih postave za ministra sigurnosti.
Pa i njihovi se bave politikom,cak i Pablo je bio u parlamentu
Kad pogledate zivot svih ovih zestokih momaka,svako pomisli jao blago njima,imaju milione,zene itd. Ali ne zaboravite da cijeli zivot su u strahu za sebe,porodicu,skrivaju se od vlasti ili drugih krimosa.I na kraju im oduzmu sve,uhapse i truhnu u zatvoru a njihove ljubavnice zive luksuznim zivotom sa nekim drugim tipovima.Tako djeco zapamtite da u kriminalu je kratka sreca i nemoj misliti da si pametniji od jednog Escobara!
U Kolumbiji tona nekakvih gerilskih skupina, te ekstremno lijevih, te ekstremno desnih, a sve se bave trgovinom drogom. Isto kao i Iranci.
Narko boss,strah i trepet u selu,a njega .ebe kicma.Zivio kao miš,krio se po rupama.I to zivot??
Escobar na aparatima
on je mala maca za dodika
Bez Amera ne bi ga nikad pronasli.
Prava SDA faca.
Kosmodisk imao čip za praćenje
Jebena je diskus hernija
Ovi britanci i ameri kao vegeta u sve se mijesaju...dosadno him haman
Zajebo ga Dormeo
Propo brzo pa moro kupiti novi..
Kazem ne mogu smisliti BiH. ali kad vidim kakve su propale zemlje Venecuela i Kolumbija kazem: elhamdulilhah.
I da li je vredno bilo sve? Sad ce da trune u zatvoru, a svakako nikakav zivot skrivajuci se po seoskim kucama.
jako blaga faca,nekako baš izgleda kao i mi podrinjci,rumen samo što ovaj ima zube,inače mi iz podrinja koji ne živimo na zapadu imamo po jedan dva zuba
On je barem ubio protivnike a nasi politicari pobise i iselise sve