Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čiju naftu, gas, minerale i ostale prirodne resurse Zapad kupuje preko Kine i Indije? Da li je Rusija zaista odbačena ili se tako samo u medijima predstavlja? Koliko je civilizovan svijet koji dopušta Izrael i NATO zločine svakodnevno? Kradju nafte u Siriji, zabranu humanitarne pomoći nakon zemljotresa? O čemu vi pišete, o novinari neobavjesteni?
Ljudi jednostavno izgleda nece da shvate da je dodik igrac za dvije strane...da je u pitanju bilo koji bosnjak davno bi letio....ovom se na sve njegovo izivljavanje jos vise pogoduje
kome odgovara i zasto da se u BiH odrzava ovakvo stanje evo vec 30 godina od rata? Bosanci i Bosnjaci imaju taj neki iracionalni strah od zapada da ce neko strasno da ih kazni ako pokusaju da uzmu sudbinu u svoje ruke. srbi su okrvavili i ruke i obraz i savjest ali su dobili sta su htjeli, barem u BiH. za razliku od Bosnjaka, Hrvati i Albanci nisu ostali tako glupi...
Raketa55,a ti znam prezime rekao bih ti kome je tvoja kmetovska familija pripadala kao kmetovi.Vi svetosavci ste bili većinom u kmetstvu,kod aga i begova.
Pa zapad ga je "napravio" takvim. Oni njega drže toplo-hladno. Sve zavisi od potrebe. A sam Dodik ima benefite od tog. On igra kako "gazda" plaća.
Mile je produžena ruka međunarodne zajednice.
Odlučno Ukrajinac u rov silazi Smrti hrabro prilazi Za američku zastavu on se bori Ničega se ne boji Američkom bijesu prkosili su mnogi Pa bježali bosonogi Greške iz `41. ponoviti se neće Stavit će Amer Slavene u smeće
Dodik je Američki igrač djeco
Dodik treba zahvaliti sto zivi s Bosnjacima. A mi se zaista moramo zapitat kakva je to mrznja krscanske evrope prema nama kad druga dva naroda mogu sve, a ti ne mozes ni vlast izabrat po svom.
Dodik je americki covjek i tu nista nije cudno. Potrebne su informacije i komunikacija preko poltrona.
Dodo nek pazi šta priča s Putkom da ne dobije novićok za poklon
Vrijeme će pokazati da je Dodik najveći izdajica Srba. A kad se to objelodani, njegovi će ga smaknuti, ako prije toga ne pobjegne u Rusiju, jer u Srbiji za Bosanca nema mjesta.
Životni uspjeh za Dodika i sramotna katastrofa za Putina...spao je na sastanke sa lokalnim kabadahijama
Još nisu otvorili lov na Putina.
Trazi bilo kakvu finansijsku pomoc jer je od EU nije dobio a 'njegov' narod je gladan!
Zato što od tih posjeta uopšte nemože da profitira, ni on a ni RS. RS treba samo para a one dolaze iz EU. Pa ko plaća policiju, sudove itd...
Baja se pisa u lice svim s jetskim politicarima. Da je politicar u nekoj vecoj i jacoj drzavi okreto bi svijet oko malog prsta.