Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je stranka u pitanju pravda ne postoji. Pljuc
Ebo Fikro prodaje duseke po Neumu,nema kod njega praznog hoda ;)
@naftalin ****neće biti ništa zato što je tužba bila zasnovana na mahalskim pričama i internat lažima. Samo usput, malinarski respiratoro rade, samk onako da znate.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fikret u Neumu ljetuje eno hahahaa država naša lijepa domovina
SDP Afera "Irfan" je puno gora od afere Asim, gdje punoglavac Damir Masic kupuje glasove, vrsi mobing i prijeti clanovima SDP-a, a mediji sute. SRAMOTA JE DA SU ZA AFERU "ASIM" KOJA JE DUPLO MANJA OD OVE, MEDIJI NAPISALI PO 50 CLANAKA, A ZA EFRRU "Irfan" TEK PONEKI MEDIJ CLANAK ILI DVA. MEDIJI SU NAM POD APSOLUTNOM VLASCU SDP-A I NS-A TOJ LJEVICI/OPOZICIJI ODGOVARA PLJUVANJE I DEPRESIVA, ALI TOLIKO SU DALEKO OTISLI DA SU OTJERALI OMLADINU SVOJIM BLJUVOTINAMA SRAMITE SE PETOKOLONASI.
Fuj drzavo.
SDA stranka svaki lopovluk zataska pogotovo otkada ridjobradi vodi stranku
u svakoj normalnoj zemlji bi premijer, nakon sto je uhvcaen da je chatao sa jedinim ponudjacem na poslu vrijednom 10 miliona i zbog cega je bio u pritvoru, dao ostakvu iz moralnih razloga odmah. samo kod nas moze biti da se politicar uhvati na djelu, posalje u pritvor, pusti i onda i DALJE BUDE PREMIJER dok se zaboga ne zavrsi istraga. u svakoj normalnoj drzavi taj bi isti politicar SAM OTISAO. ali od ovog monglolodnog ljigavca iz gradacca se bolje ne moze ni ocekivati...
Ratni profiteri su trenutno veoma postovani dio stanovnistva. Kod nas je najvaznije da imas para a kako si to ostvario, nije bitno. Narod postuje vise jednog kriminalca sa dosta para, a za doktore koji ih operisu kazu da su korumpirani jer uzimaju mito. Komsija mi kaze 'neka su uzeli i ja bih tako'.
U međuvremenu je i sam premijer Novalić bio zaražen koronavirusom, završio u bolnici i na svu sreću oporavio se. Nedostaju znaci navoda u recenici.
sto bi mi iz njemacke rekli tojfelkrajsss
Ako narod dozvoli i ovo onda smo šupačka nacija da niko nema da kaže dosta više pljačke..... Hadžikadić možda opcija za izbore, samo nove ljude
Na elektricnu stolicu ih
Kako botovske poslusne kujice izmile kad se objelodanjuje SDA kriminal
Zato je tu Klix da pogura sto mi smeta a da isto tako da opstruira sve sto mu smeta, a i to je je stranacki obojeno i krajnje neprofesionalno.
Drago mi je da pročitam ovakav jedan tekst na ovom portalu. Hvala!
PRAVDE U NAS NEMA!!
Zašto bi Solak i Fikret ispaštali i ne primali plate ako ništa nije dokazano i SDA je kriva, oni su tu samo pijuni i da nisu oni našli bi nekog drugog...
@dR.HooK kakva ti je to logika djeteta ti. Kao OK je sto su ukrali, da nisu oni neko bi drugi. Sta treba da budem sretan sto su tri seljaka opuhala 10 mil?
ma zaboravi vise, stara prica, fokus sad na nove stvari
Moj narode tek od septembra cete vidjeti gdje vas je SDA odvela sva mala i srednja preduzeca ce da se ugase nece biti priliva pdv novca,penzioneri,sehitske porodice,rvi i ostali pripremite se
A sta AKO je uradjeno sve po zakonu a prijeko potrebni respiratori se ne mogu koristiti jer je istraga u toku. Ako neko ne moze da dobije resporator zato sto je istraga u toku. Hoce li iko za to odgovarati???
@psg nema sta ako je, jer nije. I ne znam sta vama vjernim sendvicarima treba da ih prestanete braniti. Nije bilo tendera, nije bilo specifikacije, nije bilo dozvole za nabavku med opreme. I nisu respiratori nego ventilatori.