Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1961 godine je saznao da ima 9 godina mladju sestru, a pise u (pod)naslovu: "susret nakon 57 godina"... sestri 65, njemu 67, a nikad se nisu u prije vidjeli... pa kako to ... ne kontam ba!!!
Lijepa prica. Samo ako dobro shvatih - u pitanju su polubrat i polusestra, a ne kako Klix pise brat i sestra, jer se navodi u tekstu da su im majke razlicite...?
Majka Šefika, a sin Dragan. Interesantno, većina djece iz miješanih brakova je imala srpska ili hrvatska imena...
Bas mi je drago da bar po stare dane imaju jedno drugog jer ipak golemo kad znas da imas nekog svog.Da vas bog pozivi
"...Ali on je bio bacio pasoš jer se zarekao da više neće napustiti Bosnu i Hercegovinu, ..." Ne kontam ovo?
Cuj Sefika majka, a djeca Marijana i Dragan? Ako se vec udas/ozenis za Vlaha, ne moras gubiti identitet ako te ta osoba voli. Ako insistira da se odreknes identiteta, onda nemas sta traziti s njim/njom, ne voli te.
Roin,kako mislis da je izgubio/la identitet?
Fenomenalno, ozeni/uda se za osobu druge nacionalnosti i onda djeci daje vjerska imena svoje nacionalnosti? Pa ako si vec izabrao osobu druge nacionalnosti, onda daj djeci neutralna/zajednicka imena kojih ima hrpa.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
mogao si i sve za ljubav zvati
Ništa nisam skontao. Čija je Šefika majka?
ramizova
Da ti pomognsm Meho.Sefika je Draganova majka,a otac im je isti. Jasno Meho?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)