Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzet macolu i sve polupat
@BOSHKI eto ti ga kod sestre
Nema suzivota s fasistima
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Zasto se uvijek cudite ovakvim vijestima, pa zar niste skontali da zivimo pored genocidasa. Za najgore zlocine su jedino osudjeni generali i politicari, a vojnici koji su cinili te zlocine i dan danas zive po rs-u.
Srbonacisti su najveći monstrumi Europe
Ma dici u zrak. Sljedeci put treba organizovano docekat i cetnike na okupljanjima i govana se rijesiti (sve pohapsiti i u zatvor ili koji rafal ispaliti).
Srbi isto rade još od genocida nad muslimanima i Albancima 1912., kakve su to hulje!
Pa bolan mjestani su svojim bagerima i traktorima vršili prekopavanje masovnih grobnica i zametanje tragova te o tome i dan danas šute prokleti bili. Ali kad duša iz usta krene shvate sve....
A zasto niste napisali da je Vojkan Krstic stavio zastavu R.Srbije i osnovao SPASILACKI CENTAR REPUBLIKE SRBIJE u Bosni i Hercegovini. Nose uniforme po Vardistu(BiH) sa oznakama R.Srbije, odakle mu dozvole i pravo da djeluje i radi u BiH sa oznakama i grbovima i zastavama druge drzave. U ovoj Bosni je sve moguce samo neka nije blizu Sarajeva da se Bakir ne bi prepao.
Redovno nedeljno servisiranje mladih bosnjackih mozgova. Produvavanje dizni za dovod mrznje. Tome sluzi ovaj neobjektivni jednostrani tekst.
Da Bog da mu zemlja kosti izbacila
Koji divljaci, i onda kažu ne treba zločinca poistovjećivati sa narodom iz kojeg dolazi. Nije ni čudo što ih niko ne voli.
Ovo je dobro. Jer mi zaboravljamo jako brzo i olako, a prastamo jos brze. Ovako nas Srbi podsjecaju na dnevnoj bazi da sa njima nema suzivota, da sa njima treba biti uvijek na oprezu i nikada im vjerovati. Nikada. To nije narod, vec primitivna rulja od desetak miliona.
Teška mu zemlja bila.
Kolio se kukavice ponose sa pampers Mladicem i kriminalcem Arkanom , koji su osudjen za Genocid . Zamisli šta bi tek radili da imaju prave Heroje koji su zivot dali za svojum Domovinu kao Izet Nanic
Šta mislite da li Hrvatima i Srbima smeta nešto tipa trg Alija izetbegovic ili kasarna Sedma muslimanska
Alina Izetbegovicu za razliku Tudjmana i Miloševica nije osudjen za ratne zlocine . U cijelom Bosanskom ratu je oko 2,500 katolika i 7,5 hiljada civilni pravoslavaca ubijeno a muslimana preko 40hiljada . Šta ti misliš kad bi Srbi svoje Heroje po Hrtskoj vlicavali ili Hrvati po Srbij ? Uprvo to vec 25 godina radi te u BiH !!!
Mi smo komedija od drzave, to je jasno kao dan. Zamisli da mi napravimo bistu bilo gdje na teritoriji Srbije nekom nasem vojnom casniku?
...predizborna, udruzena i dogovorena akcija...opasni ublehasi i poluproizvodi...al' se neprima nesto...jebiga...
”Pukovnik vojske Republike Srpske” Hallo Klix!!! Nepise se tako, nego ”paravojnih jedinica takozvane vojske republike srpske”, jer ta agresorska vojska je bila samo priznata u tadasnjoj Srbiji. BiH Armija je bila medjunarodno priznata Armija. Nemojte da mjesate pojmove u klixu POR FAVOR!!!