Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kleptomanska organizacija SDA vara po krinkom zaštite nacije. Jedna od najmanje tri takve. Glasajte za njih. Niste ništa bolje ni zaslužili.
@Zanovijetalo. dok imaju direktora policije s dokazano kupljenom diplomom (tesko krivicno djelo prevare do 5 godina zatvora) kao svoju pudlicu...mogu pljackati koliko im je volja...
Ja ba Aluminij u zadnjih 5 godina preko 200 miliona nasih para mazno,dan prije stecaja preko 500hiljada podijeli direktorima i mediji mutavi a i Tuzilastvo,ali srecom NAROD ZNA kako odgovoriti na izborima
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovce samo nastavite podrzavati SDA botove, bit ce te robovi u svom dvoristu!
hajde zemlje komad al 500 metara odatle SDP prisvojio cijelu zgradu dje im je i sjediste,po kojoj osnovi i logici?
@arena nek me neko od botova preporuči nekom iz stranke da i ja pišem komentare po klixu za lanč paket, osto sam bez posla prije 3 mjeseca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne bi to SDA nikad uradila.
Ne znam hoće li se ikada uvesti neki sistem da nema potrebe za učestalim izvodima rodnih listova, prijavnica isl. Za svaki klinac treba nekakvih papirčina i taksi.
Neregistrovano vozilo > ne placa se porez > ne moze ostati na javnoj povrsini > paukom odslepati > pri podizanju naplatiti kaznu. Prije dizanja mu samo zalijepiti stiker da ima 7 dana da ga ukloni. Ovako je vani.
Mulić ima dovoljno novaca da vas SDP-'OVCE' kupi sve iz vijeća.. Momak ima svoje dugogodišnje firme i svoje parkinge koje naplaćuje u Centru grada i vi mu spočitavate o nekom parkingu. Ovo mogu prihvatit samo kao neki vic, da razbije monotoniju u kišnim danima.
Treba doći tu i istresti šutu
SDA to radi kao HDZ u RH - radi se o KLEPTOMANSKIM UDRUGAMA
SDA,,je objavila nedavno da su: NEMA mjesta,,Kriminalcima,jer su: SVA- mjesta potpunjena..( čudi me da im je malo pa,,opet heklaju)..
Još prošle godine ja sam pisao MUP-u KS za stara vozila koje on dovukao i zauzeo 1000m kvadratnih u samom centru grada i dobio sam odgovor da još nema zakona za uklanjanje starih vozila a sad je taj seljak zastupnik (zastupa samog sebe) uzeo kompletan parking ! To je krajnje drska otimačina i tipa (Mulića) treba strpati u zatvor ! Po tome svako može uraditi šta hoče i ostaviti ako treba drva pored Vječne vatre da mu se suše za zimu !
Samo neka sdoooo dere. Ne moramo mi prstom mrdnuti. Lojava gamad će ivu tvorevinu za nas razvaliti.
Ne znaju ko je vlasnik parkinga znaci automatski kontaktirati poreznu i da se vidi ko placa pdv od naplate parkinga, ako i to placa naravno sto je malo vjerovatno..
Sta drugo ocekivati od mafijaske organizacije zvane SDA
Chetnixima nije usijelo raseliti naroda koliko temeljno rade ove "patriote" , plazači pustećija i serdžada, postavljači kamenja temeljaca, otvarači "šetnica" i pješačkih prelaza, nabavljači respiratora 😂😂😂
Posljednji vapaji SDA kartela, u novembru ide ciscenje, a za 2 godine smrt i dzenaza SDA kriminalnoj organizaciji po uzoru na narko kartel Cali iz Kolumbije.
Odakle je taj papak došao u Sarajevo? Treba ga otjerati u njegovo selo pa nek zagrađuje svoju njivu koju je napustio.
Nisu imali obraza ni da asfaltiraju