Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda pojedine budale,ovdje pitaju zašto Srbi i Hrvati imaju dva državljanstva.Jeli vam sad barem malo jasnije?Srbi i Hrvati su dio evropskih naroda dok Bošnjaci bez obzira koliko se propinjali,to ipak nisu.
zato sto smo.odvratni svima
smo.odvratni smo.pravo
hak papak ne seri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BiH je nebitna EU po standardu,platežnoj moći,broju turista ka EU,i na kraju građani Bih nisu dobrodošli na zapad zbog muslimanskih obeležja i načina odevanja...odluka je očekivana,nažalost.Niste baš dragi hrišćanima...
Prvo pometite u svojoj avliji, znači sjedi kući, ne izlazi nepotrebno, nosi masku i peri ruke, smanji broj zaraženih, pa će se moći i u EU.
Kako vam nije jasno BiH NIKADA neće ući u EU !!!!
ma presudio je na kraju samo reciprocitet, sve ostalo je suplja prica... sto bi oni otvorili nama vrata npr. u Dansku a danac ne moze u jebenu Bosnu..
Zato što ste čmar svijeta i zato sto je svima više pun quratz, vašeg kmečanja i presera.anja Niti vas ko želi, niti ste kome interesentni. A vi mislili da se svijet vrti oko vas, a?????
Europa nam pokazala gdje nam je mjesto
KO NE DODJE U PETAK NA DZUMU U NEUM TAJ NIJE BOSNJACKI HADZIJA ( obavezne slike na moru u facebook-u ) ?????
A Bosnje kukaju aaaaa ne pustaju nas zato sto smo muslimani aaaa, koga bre boli q sta ste
Pa za BiH je i najbolje da niko ne dolazi niko ne prolazi niko ne odlazi. Dok sve ovo ne prođe mimo nas. Čak netrebamo onda ni raspiratore pa se može i uštedjeti za druge stvari.
Gdje je Bakir, ne javlja se nikako. Ako se ne varam za cijelo vrijeme korone izasao u javnost samo kad se dijelio kredit MMf-a
Pardon, javio se i kad je branio lopove u vezi respiratora
Ljudi navijaju za ulazak u EU iako bi to značilo masovno iseljavanje, bijelu kugu (koje vec ionako imamo) i nestanak ove drzave koju je neko stvarao 1000 godina. Kakva god da je naša je i nije najgora, ne možemo svi Švicarska biti. Stay home and fight, it could save your country :)
Ma puste price od eu kao mi najgori po zarazenim pa sto im nismo otvorili granice sta oni hoce ako ne zele bosni otvoriti granice i nemoraju a nase budale doktori i medicinsko osoblje im valja sad treba vidjeti kakva nas vlada i drzava vodi u svemu smo najgori
@gooUser1583392347 EU je legalna pljacka. Najrazvijenije zemlje u njoj igraju kolo i donose pravila. Pogledaj samo apsurdni zakon o "slobodnom kretanju roba, usluga i radne snage". Stvoren da bi Njemacka, Austrija, Belgija, Holandija i ostale gdje je prosjecna neto plata 2000 eura po potrebi uzimale stanovnistva novih članica gdje su plate puno niže. Nece niko iz Njemacke ko ima 2000€ neto otic u Češku da radi za 700€
albanija, bih i kosovo su zemlje koje imaju većinsko muslimansko stanovništvo i kojima je zabranjen ulazak
Evropaka Unija ima stasnju zelju da Islamsku Deklaraciju i Zlatne Kasike stavi u svoje okrilje Borimo se za Nezavisnu-Jedinstvenu=Zajednicku=Samotalnu BiH NEW PRIMITIVS IS NOT DEAD !!!
Nakon dejtonskog sporazuma ostala su neraščlanjena dva područja - Mostar i Brčko. EU je preuzela mandat nad upravljanjem Mostarom, dok je SAD preuzeo upravljanje nad današnjim disrriktom. Javna je tajna da su EU predstavnici otvoreno podilazili i ođogućili projekt demografskog preobličavanja Mostara prema tzv "hrvatskom stolnom gradu, dok je SAD otvoreno išao da i konačno presječe velikosrpski projekt čiji je važan dio bio koridor ka Banja Luci. Toliko o EU!