Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO DVOJICU KOKNO,A 92 GODINA!!!MALO,BRATE,MALO
Elviru se sa lica moze vidjeti prepoznatljiva muslimanska inteligencija
jes jes Joe, mozete ufatiti Mekenzija malo iznad jajca, pa mu dobro prosetajte kozicu...po mogucnosti da to uradi neka bula, sestra vam ili mater.
jes jes Mekenzija treba ufatit !
Zaboravili su na Kanadjanina Lewis MacKenzia koji je silovao po bosni zajedno sa srbima. On jos uvek ima Kanadski pasos.
Samo metak u vugla...
Posto se radi o 92´ mislim da je sve, ipak sve neka sarena srpska laza. Nek kazne onog cuvara koji je ako je i bilo bjekstva, to dobro placen, omogucio.
A zašto se Kanađani ne zapitaju koliko su svojih pasoša dali ratnim zločincima iz, recimo, reda srpskog naroda i za koje je ovaj jad mala maca?!
i zatvora
hajte ga malo jerk off za promjenu i napustite ta 4 zida, malo prosetajte.... i vi iz BL i vi iz SA.....hajte malo .... razgulite.... ima dobrih koka i kod nas i kod vas....ne sijte mrznju, Bog vas ubio !
joj vidi mu \'nevine\' face, ovaj ni mrava ne bi zgazio... udavio bi ga!!!
ja sam ubica srpski vojvoda i krvolocni siledzija a srpski junak zauvijek!
cuj kako, pa gamad je bolje poslati negdje drugo nego ga ostaviti da ti zagadjuje vlastitu sredinu, a i potencijalno je opasan... prema tome sto dalje to bolje :) a kanada je taman dovoljno daleko odavde :D
Svasta je truhlo u ovoj BiH samo Dzeko je nepokvaren , sjaj naseg dijamanta ipak preovladjuje nad zlom kojim smo okruzeni.
ja da sam ga sreo samo jednom u zivotu, danas bi sve svjetkse novine pisale o najgnusnijem zlocinu ikad pocinjenom.