Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekivano,zna se da su iz tvorevine protiv
Ocekivano nema nikakvog dogovora u BiH raspad sistema ..
@PacinoAl Kažu stari ljudi chetnik je chetnik, a ustasha je chetnik i po.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bosna je za Republiku Kosovo 👏👏👏👏
NIJEDNOG PRIPADNIKA BOSNJAKA OD PET PREDSTAVNIKA, NIJEDNOG PREDSTAVNIKA VECINE U OVOJ DRZAVI, NIJEDNOG PREDSTAVNIKA 80% PLACENOG POREZA OVOJ DRZAVI NEMA, MAJKU LI VAM JEBEN IZDAJNICKU!
Sa ovim komentarom sam mislio da Srbi sa svojim blokiranjem nista ne mogu u svijetu da usmjere kako oni zele.
hdz obicna hinjska stranka, nije prisustvovala a dosla u mostar...treba je razrijesit bilo kakave druge finkcije ili predstavljanja jer ne izvrsava obaveze pa nek je covic zadrzi
Latini !!! Preporučujem da pogledate do kraja ! https://vm.tiktok.com/ZMMXj2Qvd/
NIJEDNOG PRIPADNIKA BOSNJAKA OD PET PREDSTAVNIKA, NIJEDNOG PREDSTAVNIKA VECINE U OVOJ DRZAVI, NIJEDNOG PREDSTAVNIKA 80% PLACENOG POREZA OVOJ DRZAVI NEMA, MAJKU LI VAM JEBEN IZDAJNICKU!
UMJESTO DA JE BOSNJAKA CETVORO OD PET, NIJEDNOG BOSNJAKA?
Koliko Dzubre Moras biti i nepodrzatii komsije Koji Su U dobrim odnosima sa BIH
Raspade se Srbija ko vukovi s Vratnika
Kako to da nema nijedan Bošnjo.
ovima iz gtRS-a a i iz RS-a treba reći da Kosovo jeste nezavisna država , ali izgleda da njima nije niko javio , bolje rečeno prave se ludi i bježe od realnosti zbog nekih svojih sitnošićarđijskih poriva
Bravo za Kosovo iz Hrvatske! Ovo je opomena susjedima da se smire jer bi još ponešto moglo biti na stolu
Još jedan šamar Vučku! 😊👊
PacinoAl, spavaš li ikad, tisuću ti vukova Ontarija?!
Dobro je znati da u federaciji podržavaju nelegalne države,kao i samostalnost istih.
kome je nelegalna? vama mozda. vidis da je priznata od vecine. kako delegeta tako i drzava
Oni koji nisu članice UN nemaju pravo da budu članovi Saveta Evrope po njihovom statutu.Ovo jeste presedan i samim tim je nelegalno,šta ti tu nije jasno?!
Sretno narodu Kosova zaista mi je drago što se bar malo, ali bar malo oteše, odvojiše od Balkanskog zla i zemlje koja je rak rana balkana, leglo svakog zla balkanskih ratova, tamni vilajet i želje zvana Srbija.
Darijana Filipović (HDZ) naravno nije otišla samo da neglasa protiv jer bi tako ugrozila izvoze robe na Kosovo hahah kakav liemjer moraš biti. Rado izvoze na Kosovo a ipak više vole Dodiku i Vućicu danas u Mostaru samo je pitanje šta ako Kosovo skonta nisu vam oni Dodik.
Kosovo nije Srbija nisu Kosovari Bosanci da zaborave pa se ljubakaju sad sa Bosanskom pravoslavcima Besa je čudo...