Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko plastenici...korisnije je luk i papriku zasadit
@ChedoRS Hrist je bio crni Palestinac pa vam je Bog
Satori prazni a danas kolone na ulazu
i na kraju ce bit faktura 12 miliona za sator i ekipu CZ-a..
Hoće li i ove zapalit?
Moja maraka ako ikada zavrsi u tome sranju od paradrzave *ebo me moj otac
Ima njih puno koji se setaju u izolaciji. Sreca pa valjda nemaju koronu. Treba to sve u karantin
Ovo je strasno! S t r a s n o ! ! !
Treba granice zatvorit totalno i niloga slijedeci mjesec ne pustati , kakvi satori i karantini
Kakva primitivna peracina para, cirkus nevidjeni. Niti jedna normalna drzava ovo nije uradila, znaju ministri da bi zavrsili na sudu. Na zapadu se nitko ne bi usudio ni mislit o ovome. Ali kod komunjara sve moze.
To je izravno ugrozavanje ljudskih zivota, mora postojati nacin da vlast prati ljude u samoizolaciji. Ne moze netko tko je zdrav biti u istom satoru s nekim tko je zarazen. Tko ce platiti odstetu ljudima koji se zaraze u satoru, i onda nakon 14 dana krenu hodat okolo, prosire virus i jos na kraju netko i umre. Postoji dobar razlog zasto nijedna normalna drzava to nije radila.
Susjed dosao kuci iz Njemacke taman prije nego je sve zatvoreno. Otisao obic prijatelja u HR i na povratku ga idioti zbajbucili u karantenu 14 dana. Covjek izdrzao karantenu, sjeo u auto, prosao sve granice, i vratio se u Njemacku prije 4 dana, nisu mu mjerili ni temperaturu na ulazu u zemlju, samo Austrijanci trazili da ima pun rezervoar goriva i da se ne zaustavlja.
Obavezno 14 dana karantina, nema popuštanja, juče policija jednog naseg građanina koji je došao iz njemačke trazi pored rijeke? U kao samoizolaciji a on u ribolovu? Ljudi se ponasaju bezobrazno! Karantin pa kući jer ne postuju samoizolaciju.
Znaci da ne dolazim dok ne prodje ovo. Ovo je za cevljanovica samo dobro.
U Makedoniji sam i bgm ne planiram se vracat u to, radije cu ostati. Bem ga ja, neko u hotel, neko u šator, pišam vas
I sta sad trebaju nene i dede od 80 i kusur godina u šatore 2 sedmice? Ako ne obole od virusa, vjerovatnoca da obole tu od neceg drugog je ogromna. Super vam plan, bravo indijanci jedni.
Dobro dosli za kampovanje kad to vide turisti ima da svi posucu u Bosniju!
Ova država stvarno nije normalna....zamisli ulaz u englesku ili Austriju sa ovakvim šatorima za svoje državljanke. Ciganluk, Bato moj!!!!
Vidim i ovi iz CZ SVI nose zastitnu opremu .... jest ih KOMANDANT opremio ... gini narode po obicaju ....