Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naivan je ko ocekuje pomoc od nekakvog Borella i Sattlera 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Upravo
Tačno tako trebamo samo sebi vjerovati i početi u svojim redovima preduzimati konkretne poteze od ovih evropskih uhljeba nikakve koristi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gade mi se svi oni u Briselu. Odvratni su. Ne treba na njih računati. Licemjeri su.
Samo SDA samo Bakir Izetbegović! 💚☝️💪🏆
Zelene Beretke su opet aktivirane, pridruži se mreži na cjeloj BiH ispletimo zajedno tu mrežu i pohvatajmo sve štetočine u nju ako bude do toga došlo
A kako da mu dohakaju? Ima podršku pola Evrope ali i ovih republikanaca u USA, Rusije i Kine. A dodatni im je strah da kad dosad Srbe nisu disciplinovali daljni pritisci će ih samo još više približiti sa Rusima i Kinezima što je za USA i NATO najgori mogući scenario.
A kako da mu dohakaju? Ima podršku pola Evrope ali i ovih republikanaca u USA, Rusije i Kine. A dodatni im je strah da kad dosad Srbe nisu disciplinovali daljni pritisci će ih samo još više približiti sa Rusima i Kinezima što je za USA i NATO najgori mogući scenario.
joj koliko klix kuka da nam pomaze eu i amerika..pa pisi kako nasi nista ne radi sunce im kalajisano
Svi su duzni nesto uradit. Svi osim sirotih bosnjana koji mirno stoje da se pisa i kenja po njima. Tu i tamo kmeknu ili kad cuju nesto sto im pase zlurado se nasmiju u nadi da ce nekad nekom biti gore
Samo se radi o tome da imaju važnija posla, a nama ovdje je Dodik prioritet. Realno, klimatske promjene, odnosi sa Rusijom, korona, inflacija su mnogo važnije teme na globalnoj mapi dešavanja.
kako ce se wvropa boriti od novog rata na balkanu pa lako nece samo ce otvoriti granice i omoguciti avim radno sposobnim osobama i onima koji to zele da se presele u zemlje EU i onda ovdje nece imati ko ratovati jer ce ostati samo penzioneri, boleani i radno neaposobni (Politicari)
Nema od nas nista dok god nas vodi jedna familija vec trdeset godina , primjer nam je C . Gora .
„Danas sam dobila penziju, koja će mi jedva trajati deset dana“, kaže Vuletić. „Nastavit ćemo živjeti kao životinje“. Penzionerka iz "istocnog Sarajeva" iliti Lukavice. Jasno je da je sva ova predstava za snsd uhljebe koji su na drzavnim jaslama na ovaj ili na onaj nacin i koji su kriminalnim vezama povezani sa vrhom te partije. I tako dok obicni ljudi jedva prezivljavaju Milojku je tzv pc raj na zemlji.
svaki dan nesto Dodik na klixu, inace klix nebi prezivio
Hajmo se i mi malo igrati pa ga uhapsiti
Zaustavili ste nas tj Bosance i Hrvate nadomak Banja Luke kada se moglo skoro sve riješiti ili nekome to nije bilo u interesu da bi danas mogli glumiti "spasioce",barem nas pustite sada da riješimo bez da se miješaju susjedi.
Mudzahedini tisinaaaa
Pa prozivajte ih..idite u brisel..
Kad se podvuče crta, moram reći da smo mi Bosanci i Hercegovci pehav narod. A zašto ?? Pa zato što stoljećima za prve komšije imamo Srbe. A te komšije nas mrze i žele nas ubiti, žele da nestanemo. Srećom nikad to neće uspjeti, ali imaju želju veliku. Za buduće generacije je grozno to saznanje s kim mi živimo i kao nadamo se da će biti bolje .???? Od preko 200 zemalja, niko nema takve ljude u blizini.N I K O !!!
Samo Britanija i Amerika, EU nek pusi ku.ac