Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako si postao direktor
Kad imas 7-8 tisuca km placu i ostanes bez toga, naravno da je nepravda haha
Najvece lazi, prevare i bajke dalmatinskog pustolova; Vedrana Badjuna - pokrenimo algoritam da se prosiri istina o najvecem prevarantu i redikulu Balkana www.vedranlazun.com Zahvaljujem i izvinjavam se na spamovanju.
A sve to sda radi 25 godina. Od uhljeba ponestaje nam hljeba
SDP KRITIKOVAO SDA VLADU, A SADA RADI JOŠ GORE. KORMANA DOVELI SDP I PDA KAO DRUGOPLASIRANOG I ON SADA NEŠTO PRDI. DIREKTOR AERODROMA OPET ĆE DA LETI JER NIJE SDP, PA ĆE DA TUŽI, NAROD ĆE DA ŠUTI I TRPI, DIRIGOVANI MEDIJI DA SERU, I TAKO U KRUG. A MOŽE IM SE JER IH ŠTITE TUŽILAŠTVA.
Svaka čast na svemu što si rekao! Potpisujem svaku riječ.
Sve kobajagi neki profesionalci, hebem li Vam pleme i sjeme.
Odgovara li ko onda za te nezakonite smjene? Nije se smijenio sam covjek nego su ga neki ljudi smijenili.
A ovi su kao postavljni zbog kompetencije, a ne politickih veza. Hajte molim vas.
I to što kažeš.
Kad SDA postavlja i smjenjuje to ne dovode u pitanje. Kad njihove direktore i direktore njihovih koalicionih satelita smjenjuju onda je sve nezakonito.
Koji su nasi? Dovedite nase!
Lako je dokazati al to nije nikakva garancija. Sudovi su do kraja ispolitizirani. Da je tako sto te prvo pitaju ko ti je sudija.
sve sami eksperti za strančarenje, sastančarenje i kadroviranje, od zla oca i gore matere. Teško se samo građanima!
Sta drugo ocekivat od sda ciji je presjednik rekao da je vaznija stranka od naroda...da ga pitam evo-jel stranka postoji zbog naroda ili narod postoji zbog stranke?E bakire...ti neznas ko ti nosi tu glavu frćavu...Pda,df prikolice...A. sta ocekivat i od fahre radoncica-i njemu je sve rekao njegov tjelohranitelj Cibra.Fahro vodi stranku koja od proslih izbora postoji-ali sam na pipuru...zasad postoji na papiru a od 2022 ce postojati samo na toalet papiru.