Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslaćemo vam Konakovića da bude čuvar zatvora, ovdje više nema obaveza.
Ode šiša u havu.
HazariSuZlo, ti si BUDALAAAAA. Plačeni sdp pijun koji nije imao hrabrosti ući u vlast
Promjene su znak da nesto bolje dolazi. Prikladnije je : vracamo se u srednji vijek...
Zaista je nemoguce vjerovati SDP-u, NiP-u i NS. Pogtovo sestorci jer je to sve izmijesano i nemaju Bosnjacku politiku niti patriotizam, a o kriminalu da ne pricamo. Kada krenemo od Irfana Cengica propalog studenta sa laznom diplomom, koji posjeduje u Norveskoj juzno od Osla nekretninu vrijednu 800.000 KM, koja naravno nije prijavljena. Pa do Pede koji ima neprijavljene dionice za dizanje kapitala u Njemackom DB Regio Nord, otprilike 400 dionica. Tu kriminala ima hrpa.
@NasaStrankaMAFIJA hajd u kiosk od 250 k po sendvic zasluzio si
Samo da ovom prilikom se sjetim familije Komsicu kome sam dao glas, ucim njemacki i haj da vidim ko ce me sprijeciti da odem, a ovih nekoliko porodica dinastija neka vladaju onima kojima je dobro, a ocigledno je vecini dobro jer svi sute. Meni nije tako da odoh odavde
@Niski predstavnik E i ja mu ovom prilikom spominjem familiju sve do devetog koljena
@Niski predstavnik , Odlično. Baš ćete ga zaj***ti ako pobjegnete. On se prodao a po čemu ste vi bolji?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)