Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja budala ljudi... stvarno mi nije jasno Prethodna imena ulica su davana na osnovu heroja i događaja iz 2. Svj. rata, tako je i Tito počeo. Ako neko tvrdi da u našim gradovima ne treba biti Ulica šehida ili 7. Muslimanska, ili Alije Izetbegovića nakon svega što se desilo u prethodnom ratu, nakon toliko ljudi koji su dali svoj život boreći se za ovu zemlju, koji jesu bili Muslimani i samim time stekli status šehida, onda je on u najmanju ruku nacionalista.... Ovdje se radi isključivo o ideoločko-nacionalističkim stavovima vlasnika i urednika portala. Vlasnici su Hrvati, te je odatle sve jasno.
Nostalgicni autor je ocito zaboravio napomenuti kako su u ta \"lijepa\" prosla vremena, omladinci prolazili Omladinskom ulicom, a veliki broj tih omladinaca imala je pocetak neke plucne bolesti, jer se u tim lijepim vremenima u Kaknju nije moglo disati od posljedica Titinog komunistickog \"razvoja\", a krovovi su bili crni od gomile prasine koja se slijegala svaki dan. Bas lijepa i romanticna slika...
vi sa sa-x ste prave komunjare! zasto bi nekom smetala ulica Šehida, ili 7.muslimanska ili Alije Izetbegovica. dok srbi u RS-u mijenjaju imena naselja, gradova, trgova i svega sto je nekad bilo zajednicko - na te iste trgove grade statue Draže Mihajlovića i ostalih četnika, sta mi trebamo - ostaviti kao sto je i prije bilo... pa cekat da da u budućnosti i tu srbi dodju pa da promijene tu titovu ulicu u ulicu Radovana Karađića... e pa ne moze tako, treba bit realan!
sto je lijep ovaj bosnjakistan, skoro kao prije rata samo malo drugacije.
Kakanj je najruzniji grad na sijetu. Stvarno je katastrofa
I onda me jos pitaju zasto necu da se vratim u Bosnu. Nema vie Bosne a kamo li B od Bosne. Svako fura svoje stado.
jasenko koji si ti kloc pa i naši nazivi ulica vam smetaju hebo te bakir čitavih 60minuta
Ne kontam
Gospodine Korjenić Jasenko a sta ti ocekujes kad je vise od 70% zemlje okupirano
Sve je to u duhu multietničnsti na njihov način. Lafo se borili za BiH a nazivaju se šehidi ( vjerski borci )
ne znam stvano sta se htijeli reci s ovim...???