Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa uhapsite je vise j.bala vas ona..
A ko če je hapsiti??Pa u Tužilaštvu svak svakoga ima u šahu Svi su puni ko brodovi predneti se sklanjaju čekaju da istekne rok rtrajanja ko konzervi ili se zature ispod ladica Samo mali ropovi se hvrtaju i sude ko eto mi radimo....Nek oforme komisiju od doktora prava koji nisu u strankama da preispita šta ko šppsjeduje od tužilaca i odake pare..Nebi nam trebo nikakakv kredit..
Čuj provjerit će, pa ti si glavni tužioc valjda treba prije Amera da znaš, sve nesposobno ili kriminalno!
Kajganic hoce da ispita Kajmakovica😆😆😆😆
Jos se budala pravi…
Bolan,bolan..pred nosom ti,nisi znao...tuzioc....Treba te bit stid da komplet drzava zna,EU i Amerika..a eto,ti nisi uocio njene kriminalne aktivnosti???Stidi se,sakri se u neku rupu sramoto profesije
Jos malo pa prdekana
Ima jedna jaka veza preko lika koji joj je muza postavio za direktora aerodroma. Lako ptovjerljivo. Samo ako se zeli.
Kajganić ovo neće ovo halaliti Kajmakovićki!
Kolumbija 2.
Kajganić, Kajmaković. Hmm kad se Kajgana poKajmači dobro pravo..
Samo im cujte prezimena i sve je jasno
Ona već dugo nije smjela obavljati bilo kakvu javnu funkciju. G. Slobodan vasković je o kriminalu iste pisao prije nekoliko godina. Međutim, vi to nebendtae ni dva%. Slično kao i bolesne izjave Džaferovića, Izmetbegovića i Dodika o Srbima odnosno Bošnjacima. I zbog toga bi trebalo da još odavno da ta sva tri smr.da leže u ćuzi. Ili još bolje da pošumljavaju Hercegovinu.
Ode ona zivit na moru, bez brige.
Svi ste vi uprljani , a sad je prpa
Sve zika bio u pravu davne 2009 godine
Ovdje niko ništa ne radi i kada Ameri nekoga stave na crnu listu, ovi vrše provjeru, hehehehe
Nermina Šehovića za glavnog tužitelja, nek ih riješi sve!