Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kacapor je roden u frankfurtu ja mislim ...eto odakle
Ma mene zanima otkud ovim mafijasima viza.... znaci da vizni rezim funkcionise al´ u k*rcu
imas ga pravo u jednu ruku...
ma balijska posla, sta vam je djeco!
cestitam nasoj policiji koja je uspjeha uhvatiti osumnjicenog.... al kad bi se pucali brodovima.... sto sax objavljuje gluposti to nije normalno... eto ko da je tesko pricekati ga na gotovo i staviti u maricu...
jest, on je nevin ko Sadan Husein svojedobno, hahahahaha mrs u buksu... hahahahahahaaha
Jel se zajebajes? Ma on je tako posten, rodi majjjkaaaaaa
ma cudi me da njega mogu povezati sa nekim lopovlukom i mafijom. covjek sagradio vilu postenim radom, iako je vrlo mlad. niti jedna inspekcija mu nikad nista nije nasla, crno ispod nokta, sto se rece. pa hajd sad da mu napakuju da ima veze sa tom pucnjavom. zivila drzava i vogosca!
Restoran Royal buahahahahahaha