Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pročitati naslovnicu "zurnala" - stravično šta su radili !
@svetozar istina je da je bioo zlocina, al ovaj je jos u ratu uhvacen, osudjen na 10 godina. ako ne možeš da vidis razliku tu i sistemskog ubijanja gdje niko nije osudjen od svoje vojske\policije onda ja ti ne mogu pomoći
Gdje je odležao kaznu ovaj Zornić ? Koliko ja vidim , presuđen ali nije minute ležao u zatvoru. Pa gdje je bio ? zato što nije ležao niko nije niti znao ništa o ovom kriminalnom činu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
bravo za SDP, nulta tolerancija za ratne zlocince, a najvaznije je ocistiti ispred svoga praga. ne postoje 'nasi' ratni zlocinci
Zlocin je zlocin veliki bog vas ubio da bi vas ubio sve
e tako se to radi! a ne - nismo mi, oni su.
Jadne komisije. Zasto ste ga uopste bili imenovali jadnici jadni?
Lijepo od SDP - ne samo smjena nego i iskljucenje iz stranke i ostavka svih koji su doveli do njegovog imenovanja. Tako bi trebalo da bude u normalnom svijetu, a ne kao u slucaju Mice koji je sa svojim odredom ubijao i silovao djevojcice od 10 godina, a sada je nacelnik Vlasenice!
Damir Masic opet ostaje.
Ne čuh da je Mašić ponudio ostavku kao najodgovornija osoba kantonalne SDP organizacije. Ali vjerovatno je zauzet oko pripreme za novi fashion week.
Sdp je pun smradova poput njega.
Jbt gdje ja živim...
Zločinačko pseto treba da trune u zatvoru do kraja života... Ali, ovo je BiH, "demokratska zemlja" •
Trebate hitan zajam? kontaktirajte nas putem e-maila za informacije o našoj usluzi zajma. email: [email protected]
bili u Njemačkoj,nisu znali.
Pa zar glupe stranke nisu skontale da treba početi imenovati osobe koje nisu ni teoretski mogle biti učesnici rata a koje su do 40 godina stare i imaju biografije da im zavidi svako. hebo vas više potrošeni i izlizani lopovski kadrovi. ništa bolji haman nećete da budete od lopovske sda.
Odmah u zatvor... svi koji su cinili zlocin neka odgibaraju. Dok Srbi i Hrvati se ponose da svojim ZLIOOVCIMA...
Osudjen na 10 godina ali zbog dobrog vladanja pusten nakon 7 dana. Tako su kaznjeni isto oni koji pocinise zlocine na Kazanima a hiljade drugih zlocina nije ni procesuirano. Cacu su uhapsili i roknuli ne zbog zlocina nad Srbima i Hrvatima pa cak ni nad Bosnjacima vec sto se odmetnuo od Alijine komande.
SDP Nadreality show: Enver Z.kao direktor zapošljava mlade ,(ne)stručne SDP-ovce u KJKP Toplane.Novinari otkrivaju ratnu prošlost Envera Z.,za koju Kadrovska komisija SDP-a nije znala.Novinar Zvonko Marić(SBB)upozoravao SDP-OVCE na neke navode o dešavanjima u ratu.umjesto odgovornosti Predsjednika Partije i njemu potčinjenih ljudi,oni se okomiše na D.Mašića i A.Korića a trebali bi sebe i rukovodstvo SDP BiH Novo Sarajevo pozvati na odogovornost.Samo kažem.
SDP totalno nesposoban...mozda je Dodik ipak u pravu u vezi "multietnickog" Sarajeva...