Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo !! Kakve veze ko je sta je..bitno je da nije kupljena diploma i covjek posao radi.Nek bude Crnac ako ce nam valjati.
@fbUser1606261925 Pa, neće nam valjati.
Vlada koju Mirsad Kukić, inače robijao zbog kriminala, i njegova zločinačka PDA mogu srušiti za pola sata .Toliko o ovoj Vladi,stručnjaka.
e.moj belajsuze kome ti bajke pricas
Nećemo se lagati Kadrija. Ti izabrao??????? Hahaha
Hrvat mora svugdje biti prvi pa vi crknite bando bravo Selime i Mirsade
Ministar je rodjak tiziteljice Gordane tadic koja je.bliska sa.hdzom,,,aMirsad Kukic povlaci taj.potez da bi Gordana drzala tuzbe pod laticom koje su spremne protiv Mirsada Kukica...ravunica i jasna ko noc i dan
Jel' mu frizer iz HDZ-a?
Stručnost za šta? Za "očitavanje" snimaka?
Lik je frik. Uspavan 100%, mogao bi bit marioneta stranačkog prepucavanja. Bit univerzitetski prof ekonomije a živit od plate ne djeluje obećavajuće. Možda jeste pošten al nije ovo za premijera koji se treba pitat prije nego što bude pitan.
Ti stvarno mislis da su svijet ovce.....
Dobro je samo što nije SDA kao i uSarajevu. To je najveće zlo koje nas tlači 25 godina. Jednog dana će i polupismeni svijet shvatiti koliko je to dobro.
Nacionalnost je oduvijek bila zabava za siromašne... Nažalost, kod nas se njime nerijetko izmanipulira jadni narod i uspješno skrene pažnja s bitnijih stvari. Jedan od dokaza je i to da nam je zapošljavanje zbog stručnosti potez hvale vrijedan, a trebao bi biti ništa drugo do - normalan.
Vrhunski profesor i makroekonomista, nadam se da ce takav biti i kao premijer.
Treba jebati mater Fudi Kasumoviću,Dini Konakoviću,Mirsadu Kukiću,Senadu Šepiću,Aljoši Čampari,Nerminu Nikšiću i Predragu Kojoviću.Jebem ih ja
Jao kakva mu je kosa, ko da je nisi prao 2-3 dana.
Ukinuti konkurse ionako se stimaju.
Povuces ga sa kosu pored lijevog uha, zaboli ga pored desnog