Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I zar to ne bi bilo logicno? Prijatelju nisi dobar, ne vodis posao dobro, dovidjenja. Imao si priliku. Puna podrska za ovaj prijedlog.
Inspektori zatvaraju male piljare, po najzabacenijim selima gdje zive bosnjaci. Covjek ima 20 artikala koje preprodaje da bi zaradio da ne crkne od gladi, a onda dodje inspektor iz sarajeva I zapecati ga I jos mu slozi kaznu...a na bascarsiji ne mozes dobiti fiskalni racun, nema sanse. A u hercegovini kod covicevih ne smiju se ni pojaviti.
Sasvim logican prijedlog jer stvarno moras biti pravi nesposobnjakovic da sa jednom cisto naplatnom firmom budes u gubitku. Konkurs za izbor direktora mora biti transparentan sa jasno definisanim referencama koje svaki kandidat mora posjedovati.
Pošto FBiH i BiH entitet RS posluju negativno treba smjeniti direktore i staviti nekog svježeg menadžera na čelo...
Kakva ba smjena. U ZATVOR !!!
Svašta. U Japanu ministar izvrši harakiri ako mu voz kasni 10 min. Kod nas se mora tražiti smjena lopova i nesposobnih direktora. I to da Bog da da prođe...
Direktori firmi koje negativno posluju rade svoj posao veoma odlično,oni su i postavljeni tu da sjebu te firme.Valja to sve prodat za 1 KM.
Rece covjek koji je uzimo duple pare na svemu pa ga Zeljko izbaci iz DF-a al je opet bio dobar dao mu priliku da sam napusti zajedno sa svojim kolegama, datije da se raspuste uprave da se ti mozes gdje utrpat
I krivicna odgovornost braco, gdje su pare??? Ljudi rade kaze nema plate 2 -3 mjeseca par godina kasni i slicno. Posla sve vise a para nema! Drugovi dolazi vrijeme corke :)
Ovo ce proc kao i stavka u budetu "osposobljavanje kosmonauta za misiju na mars"
Sve je to super... Ali svi vi ste obicne drvene litke na konopcima vasih sefova... I vi u parlamentu, vladi, na direktorskim pozicijama, pa sve do najnizeg...
Ništa normalnije nego potjerati nesposobne , a ako su uz to još i lopovi - TIM PRIJE ... !!!
Naravno..a ne samo one koji njima ne odgovaraju
Jasmin Kadić i ona Lejla su jedini iz DF-a koji su do sad nešto radili i pokretali inicijative. Ona zaratila sa Begom Gutićem, ovaj haman sa cijelom državom, pa i Komšićem. Ostalo sve u DF-u goli uhljeb i preletač. Podrška prijedlogu svakako.
pa koji ce direktor ostati onda haha