Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jesu li partizani isli u zatvor zato sto su branili svoju zemlju od fasista? Nisu. Sta ce onda Zulfo u zatvoru...?
Ne daj se Zuka !!!
@Selefija, yedi gouna, magarac! Prodji malo kroz vasu multietnicku, multikulturalnu, jednakopravnu, najpravedniju, ne-genocidnu, ne-ultra-turbo-islamisticku pede-federaciju i nadji crkvu koja nije unistena, poluunistena, oskrnavljena itd. I, za razliku or RS-a, gdje se dzamije obnavljaju, u vasj multi-techno-turbo etnickoj polovini BiH se crkve ne obnavljaju. Seljoberu, idi cuvaj ovce, yebo ti punac mamu.
Nisi direktno ti kriv ali jesi bio u zlocinackoj tzv. ABih koja JESTE cinila zlocine nad Hrvatima! Sto je tu nejasno? Ako je ta tvoja tzv. ABih ubila ili protjerala jednog Hrvata onda je sigurno zlocinacka. Nije ni vazno, vi glumite i dalje zrtve i pacenike, sve to moze da prodje dok vam Hare placa lobiranja od donacija, onog trenutka kada ostanete gologuzi a niste rijesili pitanje vasih zlocina i zloupotrebe sistema (Komsic i nadglasavanje) moracemo se ponovo dogovarati.
Eto koliko je to samo vaše govori i obnova džamija na toj\"vašoj\"teritoriji,SIPA hapsi zločince po toj\"vašoj\"teritoriji..... dudlaj ga geno.cidaš
Srbi su porušili oko hiljadu vjerski objekata muslimana a o rušenju crkava nema ni govora,koliko znam jeste srušena u Mostaru,bilo je skrnavljenja ali ja to ne računam,neračunam ni skrnavljenje džamija. Bošnje Muslimani će obnoviti SVE džamije baš zbog onih koji su ih rušili i da naglasim na 100% BiH.
Hvala na odgovoru,za muslimansku armiju stvarno neznam niti ću se u to upuštati,to ti istražuj a Komšić je bio pripadnik AR BiH a i JA sam bio,po tvojoj logici ako je Ališpoago počinio ratni zločin i JA i Komšić smo isti :)))))) čitav vojnopolitički vrh hvo je u Hagu,da se zna a Sefer je OSLOBOĐEN i to da se zna
OVE OPTUZNICA PO KOMANDNOJ ODGOVORNOSTI SE NE BI TREBALE KORISTITI I SLUCAJEVIMA SPORADICNIH ZLOCINA I INCIDENATA. NPR. BOMBARDOVANJE SARAJEVA JE KONTINUIRANI ZLOCIN I POVREDA METODA RATOVANJA PA NARAVNO DA KOMANDNI OFICIRI VRS IMAJU KOMANDNU ODGOVORNOST. PAZITE, PO ISTOM PRINCIPU OPTUZIVATI KOMANDANTE ARMIJE BIH ZA SPORADICNE INCIDENTE I NAVODNE ZLOCINE NIJE PARITETNA UPOTREBA ZAKONA O METODAMA RATOVANJA. NE MOZE SE RECI DA JE OVAJ ZULFO MOGAO ZNATI ZA SPORADICNI INCIDENT ILI MOGAO ZNATI ZA SPORADICNI INCIDENT. KRSCANSKA POSLA A MI SMO GLUP NAROD...
Za ovog selefiju sto pita za dzamije; Srbi jesu rusili dzamije, vjerovatno zato jer su zeljeli da izbrisu turski trag iz RS-a. Isto tako su muslimani rusili crkve po Federaciji, (i samo mi nemoj reci da nije tako bilo) zeleci da zatru srpski trag. I, mi ne mislimo da nosimo ni jedan dio RS-a sa nama. To je vec nase. Vi se dogovorite sa Hrvatima oko ostatka teritorije. I ne seri oko nekakvog genocida u Srebrenici. Narod je ginuo i u Skelanima, Sarajevu, Gorazdu, Bradini, Kazanima, Foci, Mostaru. Ginuli su svi; Srbi, Hrvati i muslimani. Bolje se upitaj gdje su otisle silne donacije za Srebrenicu i zasto ona brkata spodoba Munira Subasic mlati pare na vama budalama.
Komsic je ratovao u muslimanskoj vojsci. Komsic je bio u tzv. armiji pod komandom Alije Izetbegovica koja je cinila zlocine nad hrvatskim narodom. Sto tu nije jasno!?To da taj isti Komsic predstavlja hrvatski narod koji je trpio zlocine od tzv. armije BiH je naravno paradoksalno ali izgleda da sve prolazi u ovoj zemlji. Naravno, hrvatski politicar su krivi za to. Nadam se da ce pravda biti zadovoljena i ovaj Zulfikar osudjen na najvecu mogucu kaznu.
Ja neznam gdje ti to pročita,uglavnom ljudi podržavaju rad suda,to je izgleda neka tvoja paranoja Pitanje,ima ih dosta a evo samo jedno Zašto su komšije Srbi rušili sve džamije do koje su došli,dali su to radili da bi ih njihove komšije mus.limani poštovali i volili ILI JE OBRNUTO Bosna je podijeljena po entitetima,ti bi išao dalje eee to bi bilo veoma opasno,ni pedlja Bosne nećeš nigdje odnijeti,znači pobij,protjeraj,pravi logore,siluj,ruši,pali,uništavaj,granatiraj,pravi masovne ratne zlo.čine,počini gen.ocid u srebr.enici........i onda daj da dijelimo Bosnu,gdje ti tu školu završi?
Zulfo je osvjedoceni ratni zlocinac, krvnik Hrvata i silovatelj! Takva stoka ne treba da hoda na dvije noge! U zatvor, kamen da lupa i kad digne glavu da dobije kandzijom preko ledja! A i vi ste sve konji i volovi jer tvrdite da je on branio onekoga! Koga on brani napadajuci hrvatsko selo??? Nikakva razlika izmedju njega i one protuve i kriminalca Nasera Orica, koji je klao po srpskim selima oko Srebrenice. Bosnu treba podjeliti, jer dok vi branite vase krvnike, nigdje necemo prispjeti. Eto vam 23% u Federaciji i yebite se lagano. Fakat fam je blizi neki majmun iz Malezije od komsije Srbina ili Hrvata. Stoko!
3500 stranica je Ratko napiso dnevnika...veći dio se tiče izgleda dogovora o dijelidbi naše domovine...pa šta smo mi trebali? Uostalom,večina nas je na jugu zemlje znala najkasnije u lijeto 92,kad su zaustavili napredovanje prema istoku zemlje,da je u igri postavljanje granice iz ranijeg dogovora anti b,komponenti,tj 1939.Kasnije se je samo nastavljalo...Prozorom,G.Vakufom,C.Bosnom,Varešom...A što se tiče komandanta i nijega vojske...kapu skidam,najgora mijesta,najteži zadaci,ali uvijek strah itrepet svih d.ušmana našeg naroda i države.M.S.komandante,vidimo se na terenu ABD
Zulfikar ako je počinio zločine neka odgovara,nepada mi napamet da ga branim Silajdžić neće nikada odgovarati jer nema za što Komšića nazivaš zločincem,za takve stvari se ide na sud,to je kleveta G.Komšić je ratovao na okolnim brdima oko Sarajeva i za tvoju informaciju Komšić ponovo u predsjedništvu.
Samo neznam koje zapoceo rat sa ARBiH mislim vas Tudjman ........................