Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moto STANI U RED KUPI KRPICU I ZAVRSI NA RESPIRATORU.....mentalna bijeda
Ti si beda.
@gooUser1602851571 Mnoge će crna corona pozobat.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sve sama bijeda u glavi.
Smihel uci ovdje kantonalna inspekcija? U kaficima se ne postuje nikakva distanca u svim trznim centrima jer su pod kontrolom SDA..JEL BINGO slavio dan drzavnosti? Radili svi..jel dobio kaznu? Nije jer je BINGO jaci od drzave i zakona.
Kad mi klix komentator kaže šta ne valja onda znam da to valja. Odoh štogoda zgrabit za black friday.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad su guzve u postama,bankama,autobusima tad se ne siri korona sikter.
Budale jedne,ne treba vas ni lijeciti ako obolite jer svjesno ste pohrlili u glupu kupovinu radi cega,par krpica?!Nemate savjesti prema porodici kojoj mozete donijeti koronu i hop bukne u kuci klaster nekoliko vas,a ni prema jadnim radnicima u buticima koji ako se zaraze gube i posao dok se izlijece mozda,neki mogu i umrijeti!Fuj ste i daleko od dama i gospoda,bitnije vam nosati Zaru isl.a to sto mozda mozete umrijeti od korone i zaraziti druge vam nebitno!
toaletni papir na snizenju
Sirotinja u glavi.
ZARAza
Kako su zene glupe, pa to je cudo fakat. Cijelu sedmicu snizenje zbog crnog petka i ono dodje bas u petak da se guzva. Ko nama treba radjati i odgajati djecu jbt
Nemaju ove mjere veze s vezom na otvorenom moraš masku nosit dok u kafić možeš ući i skinuti je i pušit shishu, popit kafu(pivu). Onda da ne pričam o gradskom prevozu koji je bio krcat i jedno od najvećih legla zaraze..
Ovo su vam bosanski crnci.
Šta je ovo, zar redovi i gužve nisu dozvoljeni samo pred apotekama i ambulantama gdje se vrši testiranje.
Goveda!!! Mars kuci sutra ste svi na riziku.
Sarajevo Covid Centar
Ovaj narod definitivno nije normalan,Boze smiluj se...
I onda se cude sto je broj zarazenih na dan preko hiljadu
Mogo bi nam biti bas BLACK friday
bolest