Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo clanak za Amerike. Kakva crna prava, ovdje su svi u k****. Tacno kad vidim ovakav clanak dize mi se kosa na glavi. Imate li vi ista pametnije da podjelite? Ovdje su svi ugrozeni, ne samo zene, i ne vidim zasto bi se one nesta posebno tretirale ako hoce ravnopravnost.
zašto je to čudno, zna se čemu služi žena po islamu, iako ni kršćanstvo nije ništa bolje u tom pogledu... veliki pavle je prilično pohvalno pričao o ženama i njihovoj ulozi
samo da se zna : žene u bih dobile prvi put pravo glasa 11.08. 1945. ... znači kod komunista ... pošto komunisti "nisu valjali ... a valja saudi arabija .... nije ovo ništa šta bi moglo bit
i nemojte mi bezze pucat minuse ... erecite gdje sam pogriješio
@Kad ja kažem ja, komunist su im dali pravo da ih lakse mogu seksualno iskoristavat i s njima manipulisati, to stanje se zadrzalo do danas,zene u bih nisu nikada imale pravo,doslo je vrijeme da se na tome iskreno poradi da napokon zene dobiju pravo kako zasluzuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koja im to prava nedostaju?
Pravda za hidzab
Ne ce zbog toga prosvjedovat nitko, ali kad se radi o hidzabu eto ti belaja
To ti ga je to - malo GRANDA, malo LOPOVA i SUDOVA. Nigdje hljeba.