Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bio strasan primjer uskracivanja građanski prava kada je otkazan. Ako nekome smeta alkohol ne mora da ga pije ali ne pada na njega pravo da uskracuje slobodu drugima. Masakr na Markalama je bio strasan ali trebamo ga se sjecati kao tragedije a ne pustiti da se koristi kao politicki alat da bi se opravdalo otkazivanje kulturni događaja kao time out.
@Hal Jordan Jarane za ove alkoholičare more i Time Out Jarak ili Time Out Potok jer njima neigra ulogu bitno da se ono napije
kulturno je biti pjan i nadrogiran javno, isto je i sa pederlukom😂😂🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo naprijed. Mišljenja sam da će koncept zaživiti nakon kratkog vremena i da ćete ideju proširiti i oživiti i ostale napuštene tržnice u KS
Ne treba ovo dozvoliti. Neko je napisao boje se ostali lokali da im zarada ne opadne. Pa normalno da se bune i zarada će opasti. Kafići plaćaju rentu tokom cijele godine i kad u ljeto trebaju da zarađuju dođe im lola ko cirkuska šatra i uzme sve zdrave termine subotom a onda se u septembru pokupi. Znači njima kajmak a drugima k***c za zube.
Ovaj direktor je definitivno osvjezenje za politicare, sve pohvale za ovo okupljanje!
Time out je odlicna manifestacija,drago mi je da se nastavlja😀😀😀
Ovo nisam propustio ni prosli put, a necu ni ovaj sigurno! Sve pohvale za ovakva okupljanja, bas za dobru gradsku raju!
Imala sam priliku prisustvovati na jednom ovakvom druzenju, i super je bilo. Organizacija odlicna, lijepo druzenje zagarantovano. Sve super!
Ove Trznice me fino iznenade sa dobrim idejama, to je to kad je mlad direktor i pun entuzijazma.
Ovo je super, normalno drustvo se skuplja i bude bas lijepo. Sve pohvale za ovu organizaciju!
Super ideja. Ovakva druzenja bez turbofolka su dobrodosla u multikulturnom Sarajevu
Lijepa ideja koju je nazalost zaustavio vijecnik koji drzi kafanu downtown jer se bojao da mu se posao ne smanji iako klikentela nije ista. Nadam se da ce ovdje biti bolje i da nece biti ovakvih gluposti
Odlicno,dolazimoooo😀😀😀😀
Na Markalama ke bilo odlicno,ja s sa djecom dolazio i ne znam sta ce kimentari o pijancima kad to ovdje nije bio slucaj. Pijanci su po lokalima kao downtown,walter i dr. Velika podrska.
Je li ovo ekipa čiji otac je osuđen na 2g zatvora radi davanja mita kako bi ušao u prostore željezničke zadruge u Sarajevu i ko zna koji prostori za koje je u procesu dokazivanje? Isti kojem je pive dosta vremena punila mostarska pivara a on ih sarajlijama prodavao pod vlastitu proizvodnju? Hvala, ne bih ja tu išao.
Okupljanke prljokosih narkomana i alkosa i pedera i lezbača.
Raduje me sto se Timeout vraca opet,prelijep ambijent i druzenje