Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
horde zla i manijaci, nema veze što su gužve idite odmah sutra po pasoše jer je vrijeme za evropu!
a mozel i pite da ponesemo ?
U decembru kad sam pedavao za pasoš nigdje nikoga. Kad sam podizao pasoš kroz mjesec dana bilo deset ljudi.Šta reći za nas i nije bolje kad smo stoka.
@ap ponesite \"vode\" je tzv. slavenski genitiv
A TI SI KAO AMERIKANKA JAKO KULTURNA I FINA I MIRISLJAVA DO LOS ANDJELOSA SE CUJE TVOJ MIRIS
mi smo narod koji za sve čeka zadnji momenat. Biometrijski pasoši su se počeli izdavati u septembru 2009. Ja svoj izvadio u februaru 2010 i čekao 10 minuta da ga predam (bio drugi u redu) a 5 minuta da ga uzmem. Priča o liberalizaciji viznog režima je i tad bila aktuelna i tad se mogao pasoš izvaditi, ali jok... mi sve čekamo zadnji momenat i naravno da su velike gužve.
Sta mislis Pero da nadjes sebi nesto da radis u zivotu, umjesto sto na svakom clanku na Saxu provociras?
Dosla sam u posjetu iz Amerike prije dvije godine i po nagovoru oca otisla sam da izbavim pasos i licnu kartu. KOJA AVANTURA! Meni je najintersantnije bilo gledati koliko je nas narod primitivan i uzasan. Tu nema nekog reda da se zna ko je dosao prvi ko drugi...NEKULTURA izbija iz svakog coska. Al et haj to sve al su mi ponajvise smetali znojavi ljudi...BOOOOZE!! Osjecala sam se kao zidov u 40tim!! Zasto su nasi ljudi u Bosni toliko primitivni? Zasto onako unerede toalet? Sramota...zalosno....i nista ne bude od mojih dokumenata.
Izgleda da su bosanci i u njemackoj preuzeli sistem iz bosne i ovdje im sistemi padaju mozete zamisliti cak se morate i upisati pardon jer nedaju upotrebu wc mozete misliti to rade ovdje u njemackoj .Sramota
eeee gomilo bosanska nikad se kulturi nauciti necete,nigdje reda nigdje nista isto ovce da pustis u cekaonicu,cuj pao sistem pa od decembra sistem pada svaki dan hebo ga onaj ko ga je napravio.
Cuj kolko cekam, pljun me ovde u gornju nebcu, ima jedno 17 godina !
Ne kontam ima par novih otvorenih mjesta za izdavanje putnih isprava čeka se do 15 minuta
System of failed
A kod ce svi ovi ljudi, zar stvarno misle da je dovoljan samo pasos za putovanje.Alo trebaju i pare da se pokazu na granici (Slovenija 70 Eura)i!!!
I svaka čast novinarki na prilogu. Generalno ovakvih kritičkih priloga o svakodnevnim problemima građana je potrebno mnogo, mnogo više. Dosta je pisanja o visokoj politici, okrenimo se svakodnevnim problemima. Uspavana i troma administracijja je uljuljkana, nikome ni zašta ne odgovaraju! Ponovo na šaltere za deset dana, pa izvjestiti. Zavirit malo u čekaonice po ambulantama i bolnicama. Pitati nekoga zašto se nedjeljom zbog nazovi \"auto pijace\" blokira svjeverni izlaz na Stupskoj petlji, itd itd.
KOD NAS U MOSTARU SE NE CEKA TOLIKO DUGO! POZDRAV IZ STOLNOG HRVATSKOG GRADA MOSTARA I HZ HB
viđaj ove nine, niđe veze