Pod istim krovom
0
Kad je cvjetao baraž
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izuzetan, kao i uvijek. Užitak te je čitati!
hajd majke ti promjeni sliku
jako lep clanak...svaka cast majstore...srecno u sredu!
Ahmede, Kazes: \"ode li se u Južnu Afriku, nogomet više nikada neće biti isti. Nivo će se zbog pristiglih novaca i konteksta morati podići, pa će valjda prestati slike međusobnog udaranja kopačkama na livadama, uz naganjavanje sudije...\" Daj Boze da si u pravu, ali cisto sumnjam. Kad je Danis Tanovic dobio Oskara za svoj prvi film, u BiH je zavladala opca euforija u domenu filmske produkcije. Svi su htjeli napraviti film i dobiti neku nagradu. Entuzijazam se u medjuvremenu otopi... ne vidjeh odavno dobrog filma iz BiH. Tako bi moglo biti i u nogometu - kratki period zanosa, ali dok se bh. drustvo ne uredi, vrhunski sport tu ne moze \"roditi\" i opstati. Uostalom ovi svi decki igraju vani. Kukala nam majka da nam je ekipa sastavljena od domacih igraca.
Oćemo Asimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
?? samo ne znam sta ti to znaci, ostavi se stranih izraza, mojne se preseravati kad ih ne znas koristiti. i boli me racku za prosla vremena, pa dokle vise sa prosloscu!!! kad nam je sadasnjost katastrofa, da ne kazem nesto drugo. i sta ako ne prodjemo u juznu afriku, pa halo, ko da ce to eto neka katastrofa biti?? de ljudi smirite malo, i ovo je veliki uspjeh za nas, a sta bude sutra, bude. naravno da bi bilo lijepo gledati bih na svjetskom, ali boze moj, ima i precih stvari. ali izgleda, da smo mi narod samo za \'\'hljeba i igara\'\', a nema veze sto nas guze svi i sa svih strana.
odličan tekst, svaka čast
Buricu glup si
Ja ne znam da li A. Buric ima averziju prema sportskom novinarstvu ili jednostavno zeli da se dokaze u drugim sferama (film , poezia) ali par tekstova koje sam procitao gdje je Buric pisao o sportu su nesto najbolje sto se moglo procitati u posljednjih 20 godina. Volio bih da nas obraduje sa jos ponekim tekstom i nakon \"vremena kada se igrao baraz...\"
yebes sport Buricu, lako cemo zato. kako ces ti ubjediti svoje bosnjake bosance il muslimane da ne mrze ona druga dva naroda a da u isto vrijeme sumanuto ne traze centraliziranu zajednicku jedinstvenu drzavu BiH? ja znam da ce po staroj navici sad navalit ovi nasi yebaci matera i svega sto im padne na pamet a u skladu sa od davnina poznatoj bosnjackoj kulturi... zastp ne reci cjenjeni moj i rijetko normalni Buricu da je upraavo bosnjacima u ovoj drzavi ponajmanje stalo do onog pravog pomirenja i uzajamnog uvazavanja i respekta. ostavio bih po strani sad ono vase isprano i ofucano \"ja imam jednog il cak dva jarana srbina il hrvata\" al zato svim ostalim zelim (onako u sebi) da ih vrag odnese... napisi ti moj Ahmo jednu kolumnu o tome i kako ti zamisljas drzavu sa takvim odnosima. znam ja da ces ti to posteno. pozdrav
Ahmede sto si papak??
svaka cast Ahmede! kad te kritikujem red je i da te pohvalim!
ne kontam zbog cega se zaboravlja utakmica s danskom pred ec u portugalu? jedan gol nas je djelio od direktnog plasmana.
Vijesti Srbiji odmrzavanje sporazuma I bez hapšenja Mladića? Holandija je spremna da podrži odmrzavanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Srbije (SSP) Evropskoj uniji i bez hapšenja preostale dvojice bjegunaca Ratka Mladića i Gorana Hadžića, piše beogradski list Blic u današnjem izdanju. Ministarstvo spoljnih poslova Holandije potvrdilo je za Blic da će \"odmrzavanje SSP biti prvi korak Holandije ukoliko u izvještaju glavnog haškog tužioca Serža Bramerca bude pisalo da Beograd čini sve da uhapsi i Tribunalu isporuči Ratka Mladića i Gorana Hadžića\". Predstavnici srbijanskih vlasti izjavljivali su i da očekuju da će se upravo ta formulacija naći u Bramercovom izvještaju, što Srbiji otvara put da već 10. decembra podnese kandidaturu za prijem u EU. @Ahmede mozes li napisat jednu KOLUMNU o ovome,hajd- ONO kak Ti znas svojim zlatnim perom!:) BiH4EVER!
Ahmede, dobar tekst, samo ti se potkrala mala pogreska: U onoj tekmi Yu - Spain, Piksi je prvi gol dao nakon finte, a drugi iz slobodnog...