Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peterica mi sad izgleda pismeno kad vidim ovaj naslov. Uvijek može gore. :)
naslov je jako jasan u stilu klixovaca
"pismeni" klix quazi novinari
Moj komentar na naslov "Rjesenja za BiH jos dugo nece biti ne pomognemo": Mozda rjesenje traziti pomognete BiH Evropa uz pomoc.
u pravu je - potpuna teritorijalna i ustavna reforma je neophodna
BiH je najbitnije ući u konfederaciju sa Hrvatskom i ne trebamo se više brinuti dali ćemo ući u EU i Nato..Hrvatska je vojna sila u regionu i u Nato-u su i kada bi predali BiH u konfederaciju sa Hrvatima, Srbi bi se razbježali iz BiH u roku 48 sata od straha od ustaša, Bošnjaci bi preuzeli vlast odmah na cijelim teritorijem kako je bilo i prije genocida, to je zbilja najbolje rješenje za BiH da opstane i očvrsne gospodarski vojno i politički..
jel se meni cini ili naslov je nekako - nedorecen?
Skloniti OHR i dati japancima da nas vode.