Komentari (385)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
protjerati i zabraniti
Covic mentor Karibija ,sve napisano I poslano je uz hdz kuhinje
Ko je doveo ovo pseto da truje. Cionisti djecu u zatvoru drze, vade im oci
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kakav bezobrazluk i drskost boze sacuvaj
Zašto šute Konaković, Nikšić i Helez? Da li oni prešutno podržavaju ovo što Kabiri radi, šaljući poruku gradonačelnici koja odbija biti poslušna u veleizdaji BiH.
Ne bi bilo loše da nam je Kabiri umjesto ovoga poslao i neke dokaze za 7. oktobar. Pošto je u njegovoj zemlji istraga kazala da je velikim dijelom to uradio izraelski helikopter... A genocid u Gazi i dokaza za njega ima na pretek.. pred čitavim svijetom su ubili preko 5000 djece.
Stavlja, ne vadi ga.
Stavlja, ne vadi ga.
Židov a homoseksualac, koja kombinacija
Istjerajte fasistu iz zemlje. Deportacija po kratkom postupku zbog prietnji i uznemiravanja sluzbenih osoba i diplomata. Pokazite muda i ovoga istjerati iz zemlje u najkracem roku.
Bakir i Čović su ga doveli
Kabiri je dobro došao! Dabogda ostao do kraja života i još doveo tisuće takvih! Sve bi procvalo. Narod BiH je uz Kabirija. Evropski narod, orijentalci se ne računaju.
Samo vi tonite u islamistički antisemitizam, imate našu podršku... dobro je da se i kalendarka sve više otkriva... lakše ćemo vas se riješiti!
tako je Amire...kad mogu Srbi i Hrvati ,što ne bi Jevreji
Cionistička bagra orgija 75. godina u Palestini.Ubice( samo u protekli mjesec 5000 djece..), otimači zemlje, pljačkaši, ništa im nije sveto škole, džamije, crkve, čak i križni put. Izdali su Boga na Sinaju,.. zanijekali Isusa pred golgotom. Treba im zlatno tele na zastavi.. A lik nešto laprda.. odakle su ušunjao u Svetu zemlju..?
Sad mu poslati zastavu sa ljiljanima onu ratnu sa porukom: OVO JE BOSNA!!!
Umjesto da mu se zahvali na zastavi , jer je BiH i država naših Jevreja, i odvažno ovom klaunu sa parama pošalje palestinsku zastavu, kao simbol otpora i dostojanstva, ova narikača proizvodi medijsko prepucavanje.
Ta tvoja zastava nema nikakve veze sa Bosnom i Hercegovinom i zašto mašeš sa njom kada nemaš nikoga da te u tome podrži. Drugo je palestinska jer nad tim nedužnim narodom tvoj narod ispod te tvoje zastave vrši etničko čišćenje, genocid i urbicid. Možeš onda zamisliti kakve asocijacije stvara ta zastava.
Lik podstiče terorizam prijetnjom vladi i vladinim službenicima. Ometa istragu tako što u toku istrage šalje poklone strani koja ga tuži. Šta radi policija?
Malo prije sam rekao da su advokati u ovoj državi smotani. Ima toliko slučajeva koje dobijaju 100% i mrzi ih sageti se i uzeti pare.
Pricao o Demokratiji a zemlja mu bas provodi cistu demokratiju ..da ga sretnem na ulici, hrakno bi ga u one cvike i dao mu Ljiljanku neka objesi na zid!
Ova gradonacelnica vuce vraga za rep. Vidi se danak neiskustva. Zeli da sakupi glupaca politicke poene kako god se okrene. Ovdje nam gradi najjaceg i najgoreg neprijatelja.