Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kapa dole reis efendija, dosad jako odmjeren i promisljen u svojim izjsvama svaka ti cast napokon smo dobili mudrog vjerskog vodju.
Ahbabu a sta je sa Cericem?
Sto sta je s njim?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Veliki gospodin i lider, jednostavno samo pogana dusa ga ne moze voliti i postovati bez obzira da li je musliman ili ne, ovakva odmjerenost, skromnost i mudrost u jednom covjeku je rijetkost na nasim prostorima
Svaka cast za komentar druze
a hoce li zamoliti za " politicki korektne " hutbe ?
prodato po nabavnoj moj efendija......Kalifat je cudo.....toliko su u sprezi vjera i politika da vjernike vise i nema.....komercijala je sve, ostalo su nijanse....obicni ljudi vise ne vjeruju u kameno doba..osim ako im novac nije u blizini...
Kavazovic je kralj. LJUDINA I POSTEN COVJEK.
Respect i principijelna podrška da se istraje na ovim rječima r. Kavazovića. Dobar put za moralnu obnovu, demokratizaciju izbora i političkog života. Nažalost poslednjih 20 godina "prostor" IVZ je isuviše kontaminiran stranačkim uticajima. IVZ treba unutrašnjim pravilnicima zaprijetiti oštre sankcije imamima i vjerskim velikodostojnicima koji se ogluše i koji se nađu u prljavom poslu "agitacije" za bilo koju stranku. To samo svađa vjernike, unosi pometnju, a mnoge poštene i razborite ljude udaljava od IVZ.
potpisujem.
Kavazovic je legenda cak je i u ratu isao na liniju. Znaci pjesadinac bio. Aferim.
Huseine.....biti ces kriv ako Bosnjaci odu u vraga. A to ce se desiti ako g. Izetbegovic ne pobijedi. Znate vi to bolje od mene.
Udba u akcij.
Znači nema više hodžama po 500 KM od SDA?
i stari i novi reis su OK. Cerić je imao jedan pristup, Kavazović drugi. Cerić je radio jedan posao, a Kavazović radi drugi.
Cetic jeste radio jedan posao to si odlicno konstatovao
A šta kažu o izborima drugi poglavari, pedoPuljić i homoNikolaj?
Oduševljena sam sa ovim Reisom, korak od hiljadu milja u odnosu na onog prije njega!
To isto vazi i za hodze. Neka ne skrnave dzamije i dzume i neka ne sugerisu za koga treba glasati kao sto su dosada radili.
Jednostavno volim ovog čovjeka. Respect!