Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed. Pravda je spora. Nadam se da ce se ovom javasluku sa igrama na srecu stati u kraj. Oprezovati nego sta.
budući da u bih ima ministarstava koliko i stanovnika je li moguce da je nacelnik poslao na pogresno ministarstvo zalbu?
Kriminalac podnosi prijavu protiv Kriminalaca ,to se zove pamet
Fuadovi botovi lupaju minuse ne odgovara im istina, inace Fuad je poznat kao neko ko stanca lazne profile na facebooku cak je i on svojevremeno posjedovao jedan te vrijeđao građane sa njega. Fuad Kasumović zvani ubleha, pozurio da napuni kasu za predizbornu kampanju ali ga ovi sjebase. Ovaj samo misli na svoje dupe i kako ce dodatno da se obogati. Uostalom kakva stranka takvi i kadrovi NB - ublehaska stranka sastavljena od najgorih otpadnika iz SDA.
Fuad Kasumović zvani ubleha, pozurio da napuni kasu za predizbornu kampanju ali ga ovi sjebase. Ovaj samo misli na svoje dupe i kako ce dodatno da se obogati. Uostalom kakva stranka takvi i kadrovi NB - ublehaska stranka sastavljena od najgorih otpadnika iz SDA.
Dofu lije ovo predizborna il je vapra😂
Kod Fuada Kasumovica je uvijek predizborna haha
Kasumovicu samo ih yebi kako znas i umijes....bandu treba rastjerati ...dosta ih je vise
Kako ce da ih rastjera kad je i on kriminalac veci od njih haha
@IstinaNicaZe Jel ti to Bakir iz centrale javio ha ha
Federalno ministarstvo finansija DRZI MILICEVIC HDZ koja stiti kladionice i neda da se naplati marka zbog toga je prijava jer je isteklo 30 dana za zalbu a nije odgovorila glupaca skutorska
Ali i da dodje u psfbih do glasanja o Jelki,SDA ce stati na ustasku stranu...
SDA I HDZ su koalicija od 95 godine sta te cudi kriminalne organizacije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Federalno ministarstvo finansija DRZI MILICEVIC HDZ koja stiti kladionice i neda da se naplati marka zbog toga je prijava jer je isteklo 30 dana za zalbu a nije odgovorila glupaca skutorska