Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laz i laz i laz to ti je srbin pa i ovi nasi pravoslavci ih oponasaju
@brkoti vucic je pravi bosnjak samo nema herca da to kaze to sto je pravoslavac to je njegova stvat
@papalapap1 nemaju oni ni tu kvaliteta
Dodik napravio tolike dugove pa da Vučić vraća. Nije čovjek lud.
Odbranili smo se jednom, jebaji ga i drugi put cemo... i onako nemam nekih obaveza ha ha
Mene drzava da placa kao Dodika, stid bi me bilo govoriti o raspadu drzave, a ista ta drzava me hljebom hrani i to dobrim zivotom zivim. Studi se guzice Dodice kad obraza nemas! Kevu bi prodao za pare, sabane...
Ovaj i sebe sam slaze, a kamoli nas i druge.
Možda da se Srbija pripoji RS-u, da se odvoji od Kosova?
@ sandor1 ova ti je zlata vrjedna....oplakah 😂😂😂😂😂
@shomy7 Treba pitati Bošnjake, nisam a prava adresa!
Ovaj lazov sto kaze misli suprotno. Situacija u Kraljevini Jugoslaviji bila je veoma teška. Jugoslovenska Nacionalna stranka i Radikalna stranka sarađivale su sa manjim strankama. Imale su podršku burzže i time su zajednički držali narod u zavadi. Proganjali su predstavnike radničkog pokreta. Raspirivana je vjerska i nacionalna mržnja. Nije dozvoljeno jedinstvo srpskog, hrvatskog i muslimanskog naroda. KPJ odigrala je veliku ulogu u okupljanju narodnih masa.
Kabinet još uvijek nevjeruje da Srbija nije garant mira u Dejtonu, a sigurno nije. Osim toga nije istina "Srbija je jedina prepreka otcjepljenju Republike Srpske i ističu da je to i sam Dodik rekao u spomenutom intervjuu, prenosi Danas."Danas" ili sutra sve je jedno, Mile može samo da prića o snovia, realnost mu je kao i Puđemonu! Osim toga, Dejton na koji se svi kunete, ne dozvoljava ni razmišljanja o secesiji bilo koga i bilo kuda.
... > Sem toga Španija je upotrebila sva dozvoljena sredstva i sredila situaciju u svojoj avliji. Naravno, uz sveopštu podršku EU! Dali će se Srbija zbog desetak lopova sa Dodikom na čelu, upuštati u avanturu, ostaje je joj da proba! Proklamovala je jedno, a dali će uraditi nešto glupo, takođe ostaje da se vidi!
Sve i da zelite mozete samo da popu... hocu reci, sanjate.
Jedina prepreka odvajanju PC-a su Bosnjaci i Bosanci koje vole i smatraju ovu zemlju svojom domovinom. Nikakva Srbija trte-mrte...
Strasno je da ima Bosnjaka kojima su Dnevni Avaz, Fahrudin Radoncic i ostali procetnicki igraci isprali mozak do te mjere da vjeruju da se Vucic promijenio. Pa pogledajte ljudi samo kakav je tretman najgorih ratnih zlocinaca kod njih. Posebne penzije, u posljednje vrijeme odlikovanja, profesure, akademije i tako dalje i tako dalje. Kada je toliko za pomirenje i stabilnost, sto nije digao frku kada se napadnu Bosnjaci u RS-u, nego optuzuju Bosnjake da smo zeljni novih klanja.
Sve što više ovi agresori dušmani uzimaju previše usta Državu Bosnu I Hercegovinu nemisle joj dobro 100% Najbolje bi bilo da nam nikako ne dolaze BIH nikog ne dira a ovaj je bio sa puškom iznad Sarajeva i dalje
Mozda smo imali neke nesuglasice u proslosti ali sad je vucic drugi,mnogo bolji covjek
Źeli i te kako,ali zna da nema niśta od toga. Bosna je Bosna i pokuśali su veliku Srbiju i zna se kolika je trenutno.
Mile se ponasa kao prava kucka. Otcijepice on racku moj u svoje zvalje.
Pa ovi haluciniraju da je Srbija rekla OK. Ko jebe Srbiju i vas sve zajedno! Najmanje se vi pitate za bilo sta u regionu!
ALLAHA MI neka bude rata ja je ne branio,za kod kurca da je branim da sebija i njen pulen uzivaju...da kisobrane nosa od 500 KM a moj stari 40 godina radnog staza i ima penziju 400 Maraka....i da branim kome cemu sta....neka brani onaj kome je sada dobro..