Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrška.
Ja se bojim brace sa bradama pa cu biti kuci..
Kako je dinar efendija. Stoljecima si trazis mjesta sa budzetskim i drugim platama, sad ces planinariti sa drzavnim parama, dok smo mi borci gladni.
Znam ga licno , najveci profesionalac u svom poslu kojeg sam sreo u zivotu . Izuzetno sposoban covjek. On ce nesto napraviti ,budite sigurni u to.
"Sigurnosna situacija je zadovoljavajuca " Irfan Nefic
danas svako moze bti ministar
Gospodin,sportista,alpinista,policajac,specijalac,humanista,hadžija,lider,suprug i otac , borac pa tek onda ministar , ljudina Ismir Jusko Švabo! Ima Boga i pravde na dunjaluku , Švabo je prototip uspješnog insana i konačno da odgovornu poziciju dobije čovjek koji je zaslužuje.
je li uspjesan ko bukva i konakovic