Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...treći put i bog pomaže.
Niste uzeli naknade za izlazak na teren?
koli ce sledeci biti. Radi. ....
Jusko glavni mjenja pozicije koje nemaju ni jedne dodirne tacke ocekujem da ce biti ministar zdravstva
Kakvi ste vi PUŠIQRCI da je to za nepovjerovati...
polozite i treci put,da se nijedan narod ne bi uvrijedio
NIJE TU UNIKAT TAKVIH PRIMJERA IMA OHOHOOOO
Tako ti je i šef otvarao tunele i odmah ih zatvarao - bruka Jusko! Bruka!
Fin gest. Neka ste. Jusko radi dobro svoj poso. Nastavi tako.
Ma on stvarno radi dobro svoj posao. A pošto je on završio FIZIČKO vjerovatno u nekoj sali. A što se ministarskog posla tiče kruži priče, doduše neprovjerene, da je U BiH JE VIŠE METARA NADOGRADNJE NOKTIJU URAĐENO NEGO AUTOPUTA zadnje 3 godine....
Treći put Bog definitvno pomaže. Po jednom položiti kamen temeljac za svaki konstituivni narod ! Da se niko ne osjeti ugroženim, a Sejdić i FInci ?? Pa nek njih dvojica mješaju beton za postavljanje kamena temeljca, eto !
Cuj, komesar Hahahahahahahah
Da li postoji zabiljezen slucaj lakrdije slicne ovoj