Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iduce sedmice te sisamo na celavo!
I žiletom da se sija
Hocete li stici istjerati bagere do predizborne?
@AGA10 HI HI ALL IM VUCIC UCERA PA I BUDALA VIDI OD KAKO JE BAKE BIO TAMOĹ SVE SE POKRENU
Idi glasaj za nekog drugog i rjesen problem.
Sto vise puteva ali jednosmijerni prema Norveskoj..🇦🇽🇦🇽🇨🇦🇨🇦🇸🇪🇸🇪🇮🇸🇮🇸🇹🇩🇧🇪
ma neka se nesto konacno pocne raditi
Procita naslov,gotovo, sljedece sedmice autoput gotov!!!
Šesto Jusko potrebno je izabrati izvođača radova za taj posao putem međunarodnog tendera. Sedmo Jusko potrebno je graditi taj autoput najmanje 3-4 godine, ako bi ga gradili duž cijele trase. Osmo Jusko za sve navedeno je potrebno najmanje 6-8 godina; a ti ćeš za to vrijeme biti u debeloj političkoj penziji !
Isto kao što tata kaže da će kupiti jednu veliku šarenu lažu...
Isto kao što tata kaže da će kupiti jednu veliku šarenu lažu...
Drugo Jusko potrebno je izraditi idejni projekat za taj autoput.Treće Jusko potrebno je dobiti urbanisitičku saglasnost od entiteskih ministarstavana osnovu Prostornog plana Federacije BiH i Prostornog plana RS-a. Četvrto Jusko potrebno je izraditi glavni projekat i dobiti građevinsku dozvolu od nadležnih entiteskih ministarstava. Peto Jusko potrebno je izraditi izvedbeni projekat, utvrditi okvirnu cijenu izgradnje i model financiranja.
korekcija "na osnovu"
Idemo za Begis
šta kaže Šćepo
Šteta za Jusku što je ovo predizborna godina, i što mu ističe mandat. Ako čita ove komentare onda je kao amater za 4 godina mandata, trebao da nauči da dogovor dva političara ne pravi autoput. Trebao je danauči koji su to koraci potrebni da se napravi taj autoput, pored dobre volje Turske strane. Prvo Jusko potrebno je usvojiti Prostorni plan Federacije BiH, a ne izjašnjenje Parlamenta FBiH da li je za trasu preko Tuzle ili Višegrada, kako si ti tražio.
kratko čelo tanka pamet e moj jusko netreba nama kredit za taj put nikako
Super, moćemo i na istok u EU.
hahaha, svaki nick novi mu je uvjek antiprotivan za nešto, bježi bilmeze nacionalistićki, nisi vrijedan replike.
Jusko, ne seri boga ti. Vi ste krenuli u radove i obnovu prije vise od 20 godina. Saberite sve sta ste uradili i izgradili!!!
Jos da kako u tu pricu moze se uglavit i Fahraon, pa da u Avazu osvane kako je on najazasluzniji ja cijeli projekat. Cuj lika, on ovo, on ono...
ma dje ono zape onaj WC koridor gradi se vec 20 godina pa nista ? cak ni projekt nije zavrsen do kraja !