Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj zavrsio dif i bio policajac sad bi on pametovao o tv
Nek' si ti naglasio "Drzavne" tv za'rad kojeg glasa za Scepu,a prvi si ruku digo' za prodaju te iste "Drzavne" imovine za kredit mmf-a.Koji si ti seoski fakin
niti ih gledam, niti poznajem ikog ko prati njihov program..starci gledaju OBN i Pink..kome sta da placam, uslugu koju ne koristim?
ŠEF MU U ZATVORU RADI KRIVIČNOG DJELA OMETANJA PRAVDE, a policajac njegov potrčko ministar ! DObro da mu nije pripalo MINISTARSTVO PRAVDE !
ako poskupi RTV taksa prodajem televizor.
U utorak pogledajte filmski MEGAHIT ovog ljeta: SEBIJA. http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2016/06/trailer-za-film-sebija-u-utorak-14-juna.html A kad se policajac ufura u transporte , tu nešto nije dobro podmazano ! Pogladajet vi samo tu policijsku koaliciju SDA-SBB, a sve u njoj okorjeli kriminalci ! I ko kome u ovoj JADNOJ državi upravlja ?? Inače Sebija je kao što znate supruga sina najvećeg bošnjačkog sina !
Danas se rekrearirajte filmom Sokolovi, o Draganu Čoviću i kako je uz pomoć POLICIJE stigao da astronomske imovine !! http://www.zurnal.info/novost/19825/pogledajte-film-sokolovi
Ne moze nam biti bolje cim nam drzavu vode podobni a ne sposobni
Vidim ja drzavna televizija u zadnje vrijeme podrzava sbb zato me ne cudi izjava ovog juske
Zasto parlamentarci drze novcanik pun novca na televiziji ? Pa da im bude bogatiji program.
tuga jarane, necu moci gledati dejana i maju vise.Nece mi petak imati smisla
ako je sve u rukama skupstine.. inda smi naHebali.......
Bar dok se ne završi EURO :)