Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte samo sastav ovih izjava kroz odgovore: - pokrenute određene aktivnosti - naglasio dobru saradnju u ovom projektu - već je dosta toga spremno - sve ide u pozitivnom smjeru Oh Bože. Dajte molim Vas!
Jusko ba, gdje je autoput Zepce-Tuzla, brza cestra Lasva-Travnik, gdje je digitalizacija TV signala, gdje je 4G tehnologija, gdje je most Pocitelj? Mnogo si obecao Jusko, ali si se haman ukenjo od lazi. Uhvati se ti cuvanja dva plasta sijena, i nisi nizasta drugo..
Dosta je što je Šćepov kadar. Isto si tako ubjeđivao za Pelješki most daste se sve uredu dogovorili samo da se usvoji na Parlamentu BiH. Ko ti bolan više vjeruje kad samo slušaš Šćepa šta ti kaže.Dasi imalo pošten dao bi ostavku.
Ron Perlman
Jusko djusko.
Ovaj je lik kao onaj papak iz vica kojeg su pitali da li zna svirati violinu, on kaže: – Nisam probao, ali znam 100% !!!
Jusko slušal te Škoda morel uzbrdo
Jusko slušal te Škoda morel uzbrdo
Polako ljudi i ne napadajte ga, pred izbore ce dosta toga da se uradi hahaha
Opet nastavnik fiskulture pokreno aktivnosti a pola metra ni pruge ni ceste za njegovog mandata nije napravljeno.
Jusko ne laži, ništa se ne radi! lijep pozdrav iz Krajine
Suplja!
Ministar komunikacija i prometa BiH Ismir Jusko je, odgovarajući na ovo pitanje, kazao da su, nakon deset godina stavljanja po strani ovog izuzetno bitnog infrastrukturnog projekta, pokrenute određene aktivnosti. POKRENUTE ODREĐENE AKTIVNOSTI. Eh moj ministre, a šta to znači, to samo znaš ti i tvoja raja s DIF-a!
"Pozitivnom "