Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemas ti sta ostavku podnosit klipane. Tebe treba skinut i za primjer objesit pored vjecne vatre.
@MoonSide Ma pogledaj ga samo. Kad ga vidis, dao bi čovjek ostavku od života...
poznati spin izetbegovića kao kad su Fikreta osudi za svoje zločine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jusicu trebas dati ostavku. Ti da si i morao zakonski, trebao si minirati tu odluku da onaj medjed dobije i vod da postroji. Takvo nesto nikada nebih ocekivao od bivseg komandanta 505. brigade. Tako da te preveslaju Pendes i ostali. Ja bih iz licne odgovornosti i stida podnio ostavku.
Zanimljivo i ranije se desavalo da neko od Radoncicevih nesto potpise u korist sr a on toboze nije znao a narod nikako da svati da to radi zato sto je Scepan.....
Evo ljudi ja sam kriv...nemojte čovjeka...kud će jadan !!!
OSBH je postala cetnicka kao nekada i JNA. Narode nemojte da vas 2 puta naprave budalama. Opet ce vas u masovne grobnice, na klanje i silovanje odvesti niko drugo nego posrbice, cetobalije iz SDA,SDP,SBB,SZBH,DF i td. Formirajte opstinske ne stranacke jedinice TO Republike bH i pratite situaciju. Ocekujet najpodmuklji i nazesci udar upravo od cetobalija iz SDA,SDP,SZBH,SBB,DF i td i zato nemopjte opet nasjesti retorici "mirno spavajte".
Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah
Treba poceti formirati Teritorijalnu Odbranu Republike BH, OSBH su dokazale da su postale cetnicke kao i JNA nekada. Kao i u JNA nekada cetobalijski "oficiri" unutar OSBH ce leci na rudu cetnicima, sto se pokazalo i sa ovim dogadjajima u Banja Luci. Dakle Patrioti Republike BH pocnite stvarati opstinske jedinice TO Republike BH, budite spremni nemojte dozvoliti da vas neki novi cetobalija poput Alije isporuci na klanje i silovanje cetnicima.
Nas legalni Ustava je Ustav Republike bH, a Dejtonska podvala je podvala za naivne gdje Republika BH treba nestane a tzv RS nastane vremenom, cemu smo svjedoci i ovih dana. Nemojte cekati na minderu MZ, ako vi necete braniti Bosnu i oni ce dici ruke.
šta tebe imaju smjenjivati. nije moguće da ti šef šćepo nije znao za situaciju
Hajvanu se tesko dokazati.Omatori dok skonta da ima gazdu iznad sebe.
Odmah harakiri napravi..kako lahko prodade prolivenu krv..idi neka ti krajišnici sude ni tamo više nećeš imati mjesta..da te stid i sram kako si plitak preveslaše te ko bekana..nizakakce ti nisi politike samo za ovaca..
Treba mu nategnut zenu dobro i naplatit joj
Kako se pravimo naivni. Docekao da stavi paraf na neki papir i sav je ponosan.
kretenu glupi.. idiote.. majmune... nemas ti sta davat ostavku. tebe i sve te uhljebe u rudnik poslat.. kao kazna za NErad..i nesposobnost.. i stetu koju ste nanijeli DRZAVI BiH
I kakva je sad razlika izmedju njega i ostalih bosnjackih politicara? Sve su to beskicmenjaci, sve do jednoga!
Ovo je jednostavno genijalno Dodik i Ivanić vam pišaju po državi a biće kažnjen bošnjak
Jusić o inicijativi za njegovu smjenu: Podnijet ću ostavku ako se utvrdi moja odgovornost Konjino treba te objesiti a ne ocekivati da podneses ostavku !!!!!! cccccc
Ovo je jednostavno genijalno Dodik i Ivanić vam pišaju po državi a biće kažnjen bošnjak
@Xycap Ovo je predstava za narod i budale jer je to sve unaprijed dogovoreno sa SBB i kompanijom ;)))).
sta cete sko se utvrdi da je ivanic odgovoran? hocete liga smijeniti ili poslati u zatvor? uhvati bosnjaka, po mogucnosti nekog za koga se i ne zna bas dobro i naskoci na njega da mu oci ispadnu. bosnjacka elita se zaobilazi, a srpska ne dira.
Ovo je jednostavno genijalno Dodik i Ivanić vam pišaju po državi a biće kažnjen bošnjak
Šćepu za uši,sve je njegovo maslo