Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
savjetnik ovo .... on potpise i ono sto marina ne smije ....
Jusicu jepem ti zenu u prkno nisi ti zasluzio da budes u 5 korpusu mozda si i onda bio izdajnik kso i sada djubre jedno
izdajnik Bosne ...Fahro ga poducio , nema dalje
On da zna koliko ga njegovi Krajisnici vole, nakon ovog mandata bi odselio na Kubu. Jedan od najvećih licemjera koji je došao na političku scenu u posljednjih 15 godina. Kako se jeftino prodao za onu paradu u B Luci.
jarane, malo koji oficir da se nije prodao nekoj stranci ..malo ....
Jeli ovo onaj pakšu što Duduku daje vojsku za 9. januar. Zar je đubre još u vlasti?
jeste iz SBB-a ...
KAd će ovaj FAhrin bošnjak postati VAKIF 9 Januara, SLAVE GENOCIDA u Srpskoj ?? PA da i mi više naučimo lekciju da ne biramo više nekakve tipove iz Crne Gore i one koje on izabere !
Zbog cega je skladiste u genocidnoj..?????
@gospodinBreivikRS gospodin karina se javio , jestel dobili te puske ? bas me zanima kako cete protiv nasih fabrika naoruzanja sa tim puskicama ....
odakle je ovaj izmigoljio zar nije smijenjen čovjek koji je radončiću uništio političku karijeru nevjerovatno da je još u sbb-u
svi takvi tamo ...
RS 2018 Jaca nego ikad : ): ): rušenja krova skladišta minsko-eksplozivnih sredstava kod Banje Luke... Srusio se plafon u nonootvoenoj bolnici u Lukavici :) :) :)