Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prava dama, gospodja i žena u svakom smislu. Bravo Duska❤️
Respect
Svaka čast 🇧🇦🇯🇴
Duška je najsvjetlija tačka od svih ministara.Da se prepoznati da nije u pitanju populizam,već jednostavno osjećaj za pravdu i patnje potlačenih.
Nije samo Ženevska konvencija prekršena nego čak i Balfourova deklaracija po kojoj su Jevreji dobili na poklon tuđe teritorije i kuće. Tom deklaracijom britanska vlada podupire prijedlog stvaranja židovske države u Palestini, pod uvjetom DA TAJ ČIN NE BI NEGATIVNO UTJECAO NA ARAPSKO STANOVNIŠTVO VEĆ NASTANJENO U PALESTINI.
Pala mi je u očima kad je tražila naknadu od 30 km kad je išla u Visegrad da posjeti one starce što su bili napadnuti
Prvi pravi stav nekog političara.
Auuuu, sta ce ti na stav reci amerikanac Forto
Bravo kraljice, svaka cast na ljudskosti
Procentualno po broju stanovnika isti je broj žrtava devedesetih u BH i kod Srba i kod Bošnjaka ! Bošnjaka je stradalo 60000 a Srba 30000 ali je Bošnjaka bilo
duplo više od Srba ! Za Hrvate ne znam al misl8m da je slično !
Najmanje su Bošnje stradali a najviše kukaju !
Svaka Vam cast Duska, zivi nam i zdravi bili 100g
Moguće je uništiti narod, nije to problem, moguće je uništiti čovjeka ali ga nije moguće pobijediti (Moby Dick). Stvar je u tome što su ovo proxy ratovi između Kine i Rusije, Irana, Sjedinjenih Američkih Država, Francuske, Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije. Neko je zapikao taj komad zemlje za sebe, kao u Sarajevu kad gori pijaca ili neki slabo korišteni poligon gdje nema ništa, za mjesec, godinu ili pet tu će niknuti zgrada
Nije to baš tako jednostavno. Ovo je sukob civilizacija
Izasrael je napao luku u Siriji gdje je Iran već uveliko dovozio naoružanje. Eh, sad kreće igranka. Saćemo da vidimo te cioniste i ove uje sa izraelskim slikama po socijalnim mrežama. Assad je veoma usko vezan s Putinom. Saćete uje i protiv čeda i protiv muslimana da branite amera dok se drogira na koncertu madone.
Nad svima genocid samo nad Srbima masovna ubistva. Djavo je u detaljima. Duska je samo govance.
Duška se drži činjenica i kvalifikacija koje su utvrdili nezavisni sudovi i istoričari.
Ti ne vidis da je ona osoba od karaktera, ti nikad neces biti zadovoljan sa drugima cak i kad bi izgovarali tekbir, jer ti nisi zadovoljan sam sa samim sobom
PISMO BALI Dragi Bàliâ, 1. Podrzavajuci teroristicki Hamas, 2. Pozivajuci se na Hitlera i njegovo istrebljenje Jevreja, 3. Psujuci Jevrejski narod, 4. Klicuci Putinu i pozivajuci na osvojenje Ukrajine, ZELIM, 1. Da ti Izrael uskrati podrsku drzavi koju on cuva kao oduzenje sto smo cuvali Sefarde (skontaj st0k0 sto se Dodik uvlaci Izraelu), 2. Da ti Rusi i Srbi podijele drzavu sto i zele, 3. Da ti budes novi Palestinac. Topli pozdravi, DamirSkaka.
otac ti je stOka pavijane.
Dabogda te Skaka osunetio i pri tom štucnuo, pa mu se omaklo...